aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣόλσκιερ: «Μπράβο στον διαιτητή, αναγκάσαμε την Λίβερπουλ να μην κάνει το παιχνίδι της»

Σόλσκιερ: «Μπράβο στον διαιτητή, αναγκάσαμε την Λίβερπουλ να μην κάνει το παιχνίδι της»

Ως απάντηση στις δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ και την γκρίνια του για το γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον τρόπο π«ου ήταν στημένη στο γήπεδο μπορούν να εκληφθούν όσα δήλωσε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

«Ήταν ο MVP του ντέρμπι και νομίζω ότι θα πρέπει να του δοθούν συγχαρητήρια. Δεν το κάνουμε συχνά αυτό. Άφησε το ματς να είναι ντέρμπι, δεν ήταν σαν άλλα παιχνίδια που δεν σου επιτρέπουν να αγγίζεις τους αντιπάλους», τόνισε ο Νορβηγός τεχνικός για τον Μάρτιν Άτκινσον.

«Εμείς προετοιμάσαμε την ομάδα μας για να επιτεθεί, να είναι δυναμική και να δημιουργήσει ευκαιρίες και νομίζω ότι το πετύχαμε αυτό. Όταν αναγκάζεις την αντίπαλη ομάδα να κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνει συνήθως, σημαίνει πως έχεις εκτελέσει τέλεια το πλάνο σου. Παρόλα αυτά μας δημιούργησαν προβλήματα στο δεύτερο ημίχρονο και υποφέραμε με την κατοχή της μπάλας που είχαν, για αυτό ήμασταν τόσο κουρασμένοι προς το τέλος του αγώνα», πρόσθεσε ο Σόλσκιερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ