aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣωκράτους: «Το... διάλειμμα των ΑΕΛιστών και ο Κέρκεζ που πρέπει να μείνει»

Σωκράτους: «Το… διάλειμμα των ΑΕΛιστών και ο Κέρκεζ που πρέπει να μείνει»

Φιλοξενούμενος στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ», ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Μάκης Σωκράτους. Ο άσος των κυπριακών γηπέδων και ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της δεκαετίας του ’80, κατέθεσε την άποψή του για τους λόγους που οι οπαδοί της ομάδας δεν πάνε γήπεδο, αλλά και για το τι πρέπει να συμβεί με τον Ντούσαν Κέρκεζ.

Για τον κόσμο που δεν πάει γήπεδο: «Αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά λυπηρό. Η μόνη ομάδα που έχει επηρεαστεί είναι η ΑΕΛ. Μέχρι το 2014, ακόμη και το 2015, ο κόσμος ακολουθούσε την ομάδα. Πιστεύω ότι ο ΑΕΛίστας έχει ξενερώσει, κάνει ένα διάλειμμά. Δεν έχει χαθεί, ούτε αποστασιοποιηθεί, ούτε έχει πάψει να αγαπά την ομάδα του. Πολύ σύντομα θα επανέλθει. Σίγουρα είναι και αυτά τα μέτρα που οι οργανωμένοι δεν έχουν δεχθεί, οι πλείστοι οπαδοί ακολουθούν τον σύνδεσμος φιλάθλων, παίζει τον ρόλο του».

Διαβάστε επίσης:

Ερωτηθείς για τον Ντούσαν Κέρκεζ, είπε: «Σημασία έχει εάν πρέπει να μείνει στην ΑΕΛ. Έχει κανένα που το αμφιβάλλει; Εάν δεν ήταν αυτός, δεν θα είχαμε την πορεία που έχουμε τώρα. Έχει καταφέρει έστω και με μικρό προϋπολογισμό να φτιάξει ένα σύνολο που στον αγωνιστικό χώρο ανταγωνίζεται οποιονδήποτε αντίπαλο. Εγώ πάντα έλεγα πως δεν είναι θέμα λεφτών να φτιάξεις μια καλή ομάδα, είναι θέμα προγραμματισμού. Θυμάστε και επί εποχής Πάμπου, που έφερε παίκτες που κανένας δεν τους ήξερε και όμως πήραν το πρωτάθλημα με πολύ καλές παρουσίες στο γήπεδο. Άρα, ο Ντούσαν Κέρκεζ κάνει εξαιρετική δουλειά, έχει καταφέρει να φτιάξει μια δυνατή ομάδα και θα είναι λάθος να ξαναρχίσουμε από την αρχή. Η καλύτερη επιλογή για την ΑΕΛ, είναι να παραμείνει ο Κέρκεζ».

Σωκράτους: «Η σφαγή του κόκορα, οι τίτλοι πριν τη σέντρα και οι ...

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ