aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣωκράτης και Μέσι... μαζί

Σωκράτης και Μέσι… μαζί

Και οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές έχουν και τις κακές τους στιγμές. Η ιστοσελίδα «GOAL» επέλεξε τη χειρότερη ενδεκάδα των προημιτελικών του Champions League και σε αυτή συνυπάρχουν ο Λιονέλ Μέσι και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ρεαλιστικά ο Έλληνας άσος δεν πήγε καθόλου καλά στις δύο αναμετρήσεις με τη Μονακό. Από την άλλη πλευρά, όμως, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αδιαφόρησε παντελώς για την ιδιαίτερη κατάσταση της Ντόρτμουντ μετά την τρομοκρατική επίθεση της περασμένης εβδομάδες και… γέμισε με παίκτες της τη χειρότερη ενδεκάδα.

Αντίθετα, έριξε στα «μαλακά» τους ποδοσφαιριστές της Μπάγερν. «Εφιαλτικό γ΄αυτόν το πρώτο ματς, καθώς η Μονακό σκόραρε τρεις φορές στη Γερμανία» ήταν το σχόλιο για τον «Πάπα». Έτσι, οι 11 που είχαν τη χειρότερη απόδοση στην προημιτελική φάση είναι οι:

Μπούρκι (Ντόρτμουντ), Ματιέ (Μπαρσελόνα), Πίστσεκ (Ντόρτμουντ), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Πικέ (Μπαρσελόνα), Μπέντερ (Ντόρτμουντ), Μασεράνο (Μπαρσελόνα), Βιδάλ (Μπάγερν), Οκαζάκι (Λέστερ), Μέσι (Μπαρτσελόνα), Σουάρες (Μπαρσελόνα).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ