aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣοκαριστικό συμβόλαιο Γιουβέντους-Ράμσεϊ με μυθικό μισθό στα 19,2 εκατ. λίρες

Σοκαριστικό συμβόλαιο Γιουβέντους-Ράμσεϊ με μυθικό μισθό στα 19,2 εκατ. λίρες

Γιούβε και Ααρον Ράμσεϊ έβαλαν υπογραφές, με τον 28χρονο μέσο να γίνεται ο πιο καλοπληρωμένος Βρετανός στην ιστορία με 400.000 λίρες τη βδομάδα, 1,6 εκατ. τον μήνα και 19,2 εκατ. ετησίως, για τέσσερα χρόνια.

Η Αρσεναλ το προσπάθησε, αλλά δεν ήθελε να ικανοποιήσει τις ιδιαίτερα αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις του Ααρον Ράμσεϊ και έτσι το ερχόμενο καλοκαίρι εκείνος μένει οριστικά ελεύθερος. Αυτό του επέτρεψε να διαπραγματευτεί με τέλειους υπέρ του όρους με τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν, καθώς δεν θα είχαν να πληρώσουν για τη μεταγραφή του. Τελικά τα βρήκε με τη Γιουβέντους.

Οι δύο πλευρές υπέγραψαν προσύμφωνο, με τον 28χρονο μέσο να εισπράττει ένα απίστευτο ποσό. Σύμφωνα με το «BBC», οι εβδομαδιαίες καθαρές απολαβές του θα φτάνουν τις 400.000 λίρες. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει ο πλέον καλοπληρωμένος Βρετανός όλων των εποχών, καθώς θα λαμβάνει 1,6 εκατ. λίρες τον μήνα και 19,2 εκατ ετησίως. Και αυτό για συμβόλαιο τετραετίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ