aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣοκαρισμένος ο Παντελή για Ξενίδη: «Ζούσε παθιασμένα τα πάντα»

Σοκαρισμένος ο Παντελή για Ξενίδη: «Ζούσε παθιασμένα τα πάντα»

Συγκινημένος και σοκαρισμένος από τον χαμό του Γιώργου Ξενίδη εμφανίστηκε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Active (107.4 & 102.5) ο τέως πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή.

O άνθρωπος, ο οποίος έφερε στην Κύπρο τον Γιώργο Ξενίδη, μίλησε στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» και αποκάλυψε τι θα θυμάται για πάντα από τον Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή.

Το αρχικό του σχόλιο: «Ο Γιώργος ήταν ένα παιδί που ζούσε παθιασμένα τα πάντα. Ήθελε να είναι το κέντρο της παρέας, ήταν διασκεδαστικός και έζησε τη ζωή του αρκετά έντονα».

Διαβάστε επίσης: Κετσπάγια στο «Goal.com.cy»: «Έφυγε ένας φίλος. Τον είδα και ήταν μια χαρά»

Τι θυμάστε από την παρουσία του στην Ανόρθωση;

«Τότε ήταν που είχαμε πάρει κι άλλους Ελλαδίτες ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Είχε μια καλή πορεία τα προηγούμενα χρόνια και είχε αρχίσει να πηγαίνει προς τα κάτω. Συζητήσαμε και αμέσως δέχθηκε, δεν είχαμε διαφορές στο οικονομικό γιατί ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο. Όταν του είπαμε ότι θέλαμε να φτιάξουμε μια ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο δέχθηκε».

Τι άνθρωπος ήταν στην καθημερινότητα του;

«Ήταν απλός και ανήσυχος άνθρωπος και όπως σας είχα πει παθιασμένος. Πάντα είχε έντονη άποψη και ήταν βιαστικός, όμως είχε μια καλή καρδιά. Θυμάμαι ότι σε δύσκολες περιπτώσεις είχε ένα δικό του τρόπο να εξομαλύνει την κατάσταση. Ήταν χαρακτηριστικό του χαρακτήρα του».

Θυμάστε κάποιο ιδιαίτερο περιστατικό;

«Δεν μπορώ να πω κάποιο ιδιαίτερο, μπορώ να πω ότι έζησε έντονα την πρώτη χρονιά που ήταν στην Κύπρο. Είχε δικά του προβλήματα που τον κράτησαν κάπως πίσω. Πάντα έλεγε καλά λόγια για την Κύπρο γιατί πέρασε πολύ καλά και έμεινε συνδεδεμένος με την Ανόρθωση».

Διαβάστε επίσης: Ξενίδης: Ένας μάγκας Ανορθωσιάτης «έφυγε» νωρίς. Η «καρατιά» και το τατουάζ

Κτύπησε και τατουάζ για την Ανόρθωση, πάντα έδειχνε την αγάπη του για την Ανόρθωση;

«Θυμάμαι πως έλεγε ότι “Eίμαστε Έλληνες εμείς και δεν χάνουμε”. Ήταν η ατάκα του».

Αιφνιδιαστήκατε με το άκουσμα της είδησης;

«Σοκαριστήκαμε όλοι διότι ήταν ένα νεαρό παιδί. Τίποτα δεν έδειχνε ότι θα είχε αυτό το απρόσμενο τέλος. Κατά διαστήματα όταν συζητούσαμε ήταν πάντα ένας άνθρωπος “έξω καρδιά”. Δεν ξέρω πώς ο Θεός αποφάσισε να τον πάρει μαζί του».

Τι άλλο θυμάστε από τον Γιώργο Ξενίδη;  Ήταν εύκολος σαν άνθρωπος; Εμείς σαν δημοσιογράφοι τον θυμόμαστε σαν ένα ποδοσφαιριστή που έδινε πάντα τον καλύτερο του εαυτό στο γήπεδο.

«Του άρεσε να παίζει ποδόσφαιρο. Δεν ήταν τόσο μεγάλος λάτρης της προπόνησης, αλλά αγαπούσε παθιασμένα το ποδόσφαιρο. Τον πρώτο χρόνο ήταν πολύ καλός, ο δεύτερος δεν πήγε τόσο καλά, αλλά δεν δημιουργούσε προβλήματα. Mόνο θετικά έχω να θυμάμαι. Πάντα έβαζε νερό στο κρασί του. Το μόνο που απομένει είναι να τον θυμόμαστε, έχουμε συνεργαστεί μαζί, έχουμε θετικές μνήμες και πρέπει να τον θυμόμαστε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ