aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣοκάρει ο τραυματισμός του Πέδρο (pics)

Σοκάρει ο τραυματισμός του Πέδρο (pics)

O Πέδρο της Τσέλσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με υποψία διάσεισης μετά από τραυματισμό στο κεφάλι σε φιλική αναμέτρηση των «μπλε» με την Άρσεναλ στο Πεκίνο.

Κατά τη διάρκεια φιλικής αναμέτρησης της Τσέλσι με την Άρσεναλ που διεξήχθη στο Πεκίνο στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τη νέα σεζόν, ο μεσοεπιθετικός των «μπλε», Πέδρο τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από επικίνδυνη έξοδο του τερματοφύλακα των «κανονιέρηδων» Ντέιβιντ Οσπίνα στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης!

Η στιγμή του τραυματισμού του είναι άκρως σοκαριστική καθώς φαίνεται ο Οσπίνα να τον χτυπά στο κεφάλι και εκείνος να πέφτει άτσαλα στο έδαφος. Ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε τον 29χρονο Ισπανό να αιμορραγεί στο πρόσωπο την ώρα που το ιατρικό επιτελείο της Τσέλσι του παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Ο Αντόνιο Κόντε τον έκανε εσπευσμένα αλλαγή και μετά τη λήξη του αγώνα επιβεβαίωσε σε τηλεοπτικό κανάλι ότι ο Ισπανός άσος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κυρίως για προληπτικούς λόγους. Αργότερα ο Ιταλός κόουτς ανέφερε: «Νομίζω πως είναι εντάξει. Θα παραμείνει σήμερα στο νοσοκομείο και αν όλα πάνε καλά, αύριο θα έρθει στη Σιγκαπούρη». Για την ιστορία η Τσέλσι επικράτησε με σκορ 3-0 της Άρσεναλ. Δείτε εικόνες από τη στιγμή του τραυματισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ