aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣόκαρε την «αλμπιρόχα» το Κατάρ

Σόκαρε την «αλμπιρόχα» το Κατάρ

Οι διοργανωτές του Μουντιάλ του 2022, απέδειξαν πως δεν ταξίδεψαν στη Βραζιλία για τουρισμό και εμπειρίες και στο πρώτο τους παιχνίδι στη διοργάνωση, φάνηκαν πολύ σκληροί για τα…δόντια της Παραγουάης. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 4’ από το πέναλτι του Καρντόσο και στο 55’ από το γκολ του Ντέρλις Γκονζάλες με 2-0, κατάφεραν να πάρουν ισόπαλο 2-2, με ένα έξοχο γκολ του Αλί Αλμοέζ στο 68’ και του Μπουαλέμ Κουκχί στο 77’, για τον 2ο όμιλο του Κόπα Αμέρικα.

H Παραγουάη προηγήθηκε με γκολ από τα…αποδυτήρια, αφού ο Πέδρο Μιγκέλ έκανε χέρι και ο διαιτητής της συνάντησης, υπέδειξε πέναλτι. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Όσκαρ Καρντόζο που ευστόχησε και άνοιξε το σκορ. Απίθανη ευκαιρία για το Κατάρ στο 16ο λεπτό, με δύο παίκτες να μην μπορούν να σπρώξουν την μπάλα στην εστία. H «αλμπιρόχα» άρχισε να πιέζει πιο έντονα στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους για να βρει το γκολ με τον Μπαλμπουένα να έχει κεφαλιά άουτ στο 35’ και τον Πέρες στο 36’ να χάνει την ευκαιρία με προβολή, αλλά από πλάγια θέση.

Στην επανάληψη και αφού με τη βοήθεια του VAR ο διαιτητής δεν μέτρησε γκολ για την Παραγουάη, αυτή δεν πτοήθηκε και με ένα εντυπωσιακό σουτ του Ντέρλις Γκονζάλες που πέρασε σαν αλλαγή στην επανάληψη, έξω από την μεγάλη περιοχή, διαμόρφωσε το 2-0. Στο 68ο λεπτό ο Αλί Αλμοέζ με ένα ακόμα πιο φαντεζί γκολ εκτός περιοχής μείωσε σε 2-1 για το Κατάρ, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Στο 77’ το Κατάρ έφτασε στην ισοφάριση με τον Μπουαλέμ Κουκχί, μετά την υπέροχη ασίστ του Αφίφ με τον Φερνάντες να αποκρούει και τον Ρόχας να μην μπορεί να βγάλει την μπάλα από την πορεία της προς την εστία για να τη σπρώξει στα δίχτυα για το 2-2.

Η 1η αγωνιστική στον β’ όμιλο:
Αργεντινή – Κολομβία 0-2
(71’ Μαρτίνες, 86’ Ζαπάτα)
Παραγουάη – Κατάρ 2-2
(4’ πεν. Καρντόσο, 55’ Ντέρλις Γκονζάλες – 68’ Αλί Αλμοέζ, 77’ Μπουαλέμ Κουκχί)

Η βαθμολογία στον β’ όμιλο:
Κολομβία 3
Παραγουάη 1
Κατάρ 1
Αργεντινή 0

Η επόμενη αγωνιστική:

Αργεντινή – Παραγουάη

Κολομβία – Κατάρ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ