aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣόκαρε τη Μαρσέιγ η Ανζέ

Σόκαρε τη Μαρσέιγ η Ανζέ

Η Μαρσέιγ προηγήθηκε, έχασε αρκετές ευκαιρίες και εν τέλει την πάτησε από την Ανζέ, η οποία με γκολ του Εκαμπί έφυγε με τον βαθμό (1-1) από το Βελοντρόμ. Νέα ήττα για Λιλ!

Έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της η Μαρσέιγ. Η ομάδα του Ραούλ Γκαρσία ήταν ανώτερη, προηγήθηκε νωρίς με γκολ του Ενζιέ (17’) και στη συνέχεια είχε πολλές ευκαιρίες για να «κλειδώσει» το τρίποντο. Τις σπατάλησε όμως όλες, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Ανζέ και χτυπώντας στο 70ο λεπτό με τον Εκαμπί κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Βελοντρόμ.

Μετά το 1-1 το ματς έγινε ροντέο με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές ευκαιρίες. Το μόνο που άλλαξε, πάντως, μέχρι το τέλος ήταν οι αριθμητικές ισορροπίες καθώς ο Οκάμπος πήγε με τις τάπες σε αντίπαλό του και αποβλήθηκε σωστά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Λιλ γνώρισε δεύτερη διαδοχική ήττα αυτή τη φορά στην έδρα της από την Καέν. Ο Ντα Σίλβα στο 5’ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους για να έρθει ο Σαντινι στο 69’ να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ