aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣΟΚ: Ο προπονητής της Σεβίλλης έχει καρκίνο

ΣΟΚ: Ο προπονητής της Σεβίλλης έχει καρκίνο

Η ατμόσφαιρα στην Σεβίλλη πάγωσε όταν μετά το παιχνίδι, όπου η ομάδα της Ανδαλουσίας είχε κάνει μία θριαμβευτική επιστροφή (από 0-3 ισοφάρισε σε 3-3), έγινε γνωστό ότι ο προπονητής της ομάδας Εντουάρντο Μπερίσο πάσχει από καρκίνο του προστάτη, μετά την αποκάλυψη της ιστοσελίδας «Sevillainfo.es».

Ο ίδιος ο πρόεδρος Χοσέ Κάστρο, ζήτησε να γίνεται προσεκτική χρήση των όρων: «Επειδή είναι ένα προσωπικό και περίπλοκο θέμα, θα προτιμούσα να περιμένω μέχρι αύριο (σ.σ: σήμερα)». Ο Αργεντινός προπονητής θα υποβληθεί σε εξετάσεις και θα χρειαστεί εγχείρηση για την οποία η ακριβής ημερομηνία δεν είναι ακόμη γνωστή, αλλά θα διεξαχθεί πολύ σύντομα. Προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή την επίπτωση που αλλάζει τη ζωή της Σεβίλλης είναι άγνωστες.

Να σημειωθεί ότι μετά την λήξη του αγώνα με τη Λίβερπουλ, παίκτες και προπονητής έγιναν μία αγκαλιά, αφού ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές γνώριζε ήδη την ασθένεια του προπονητή τους. Ο Αργεντινός μέσος, Εβέρ Μπανέγκα ήταν συναισθηματικά φορτισμένος: «Ήταν ένα παιχνίδι τρελό μπήκαμε μέσα στα αποδυτήρια γνωρίζοντας ότι αν προσπαθούσαμε, θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Ο προπονητής μας πάνω απ΄ όλους είναι εκείνος που μας οδηγεί στο σωστό μονοπάτι και είμαστε μαζί του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ