aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣοκ με τον Ινιέστα, φόβοι και κλάματα!

Σοκ με τον Ινιέστα, φόβοι και κλάματα!

Ανατριχιαστική στιγμή στο ματς της Βαλένθια με την Μπαρσελόνα. Στο 14’, ο Πέρες έκανε ένα πολύ άσχημο τάκλιν στον Ινιέστα, που αποχώρησε με φορείο και δάκρυα στα μάτια. Φόβοι για μεγάλη ζημιά!

Μεγάλη ανησυχία στους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα και στους φίλους της ομάδας έχει προκαλέσει ο σοβαρός, απ’ ό,τι δείχνει, τραυματισμός του Αντρές Ινιέστα.

Στο 14’ της αναμέτρησης με τη Βαλένθια, στο «Μεστάγια», ο Πέρες έκανε ένα πολύ άσχημο τάκλιν στον 32χρονο, που έπεσε σφαδάζοντας στο χορτάρι, φωνάζοντας αμέσως τον γιατρό των «μπλαουγκράνα», προκειμένου να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες!

Μάλιστα, ο Ινιέστα χρειάστηκε το φορείο για να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο (έγινε, φυσικά, αναγκαστική αλλαγή), ενώ είναι πραγματικά ανατριχιαστική η στιγμή που ο «γερόλυκος» χαφ ξεσπά σε κλάματα, αντιλαμβανόμενος -ίσως- πως έχει πάθει «χοντρή» ζημιά…

Πλέον, περιμένουμε την ενημέρωση από την Μπάρτσα, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, αλλά εκφράζονται φόβοι για τα χειρότερα, καθώς, όπως μπορείτε να δείτε και στα βίντεο, ο Πέρες πέφτει πάρα πολύ άσχημα στο γόνατο του Καταλανού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ