aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣΟΚ: Η σύζυγος και οι κόρες του Πεπ ήταν στο μακελειό του Μάντσεστερ

ΣΟΚ: Η σύζυγος και οι κόρες του Πεπ ήταν στο μακελειό του Μάντσεστερ

Ώρες αγωνίας για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, καθώς η σύζυγός του και οι κόρες του ήταν στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε, όπου το βράδυ της Δευτέρας έγινε τρομοκρατική επίθεση. Η Κριστίνα Σέρα και οι μικρές Βαλεντίνα και Μαρία είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο παραμένουν σοκαρισμένες από όσα συνέβησαν στο Manchester Arena.

O Iσπανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι πέρασε τις πιο αγωνιώδεις ώρες της ζωής του, καθώς προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τη σύζυγό του, δευτερόλεπτα αφού έγινε γνωστό το μακελειό. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Γκουαρδιόλα δεν κατάφερε να μιλήσει αμέσως με τη γυναίκα του, καθώς τα πρώτα λεπτά επικράτησε πανικός και οι επικοινωνίες δεν ήταν εύκολες.

Ιδιαίτερα σοκαρισμένες είναι οι κόρες του Ισπανού προπονητή, που ήθελαν πολύ να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους τραγουδίστρια, όπως και εκατοντάδες άλλοι έφηβοι που ήταν παρόντες στη συναυλία, που έγινε στόχος της επίθεσης με απολογισμό 22 νεκρούς και τουλάχιστον 50 τραυματίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ