aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣΟΚ: Έκρηξη κοντά στο πούλμαν της Ντόρτμουντ

ΣΟΚ: Έκρηξη κοντά στο πούλμαν της Ντόρτμουντ

Προηγούμενη ενημέρωση

Μέσα στο επόμενο τέταρτο (ως τις 21:30) θα ξεκαθαρίσει το… μέλλον του Ντόρτμουντ-Μονακό. Όπως ανακοίνωσαν οι Βεστφαλοί, αυτή την ώρα γίνονται διαβουλεύσεις (ανάμεσα σε ομάδες, αστυνομία, UEFA) για να παρθεί οριστική απόφαση: Αν, δηλαδή, θα διεξαχθεί απόψε ο αγώνας.

Όλα αυτά, φυσικά, απόρροια της έκρηξης που έγινε κοντά στο πούλμαν των Γερμάνων όσο πλησίαζαν προς το γήπεδο. Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Παπασταθόπουλου έχει ενημερώσει ότι ο κόσμος που βρίσκεται εντός σταδίου είναι ασφαλής.

Αρχική ενημέρωση 

Πανικός λίγο πριν την άφιξη της Ντόρτμουντ στο «Signal Iduna Park» για το πρώτο ματς των προημιτελικών του Champions League απέναντι στην Μονακό. Σχεδόν 10 χιλιόμετρα πριν φτάσει η αποστολή των Βεστφαλών στο γήπεδο, σημειώθηκε έκρηξη κοντά στο πούλμαν.

Η έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα να σπάσουν αρκετά παράθυρα και να υπάρξει τραυματισμός ενός ατόμου, που σύμφωνα με πληροφορίες της Bild είναι ο Μάρκ Μπάρτρα, ο οποίος πήγε στο νοσοκομείο. Η Ντόρτμουντ έχει επιβεβαιώσει την έκρηξη και τον τραυματισμό, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομα του Ισπανού στόπερ. Oι αστυνομικές Αρχές έχουν ξεκινήσει ήδη τις έρευνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ