aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣωφρόνης: «Τα έπαθλα οφείλoνται στους παίκτες μου» (vid)

Σωφρόνης: «Τα έπαθλα οφείλoνται στους παίκτες μου» (vid)

Τα έπαθλα του Προπονητή του Μήνα για τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο παρέλαβε τη Δευτέρα (13/3) ο προπονητής του Απόλλωνας Σωφρόνης Αυγουστή. Τα έπαθλα παρέδωσε ο Άγγελος Τσολάκης, μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Προπονητών και πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα.

Το έπαθλο Προπονητής του Μήνα διεξάγει κάθε μήνα ο Σύνδεσμος Προπονητών, με τους προπονητές Α’ Κατηγορίας να επιλέγουν τρεις συναδέλφους τους που θεωρούν ότι αξίζουν έπαινο.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που με τίμησαν με τη ψήφο τους. Για μένα είναι πολύ σημαντικό ότι με ψήφισαν πολύ έμπειροι προπονητές» είπε ο 40χρονος τεχνικός και πρόσθεσε: «το βραβείο του Προπονητή του Μήνα οφείλεται στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι κατάφεραν μέσα στο γήπεδο να αλλάξουν κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας και κατάφεραν και δημιούργησαν μια θετική εικόνα στην ομάδα. Θα συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο μέχρι το τέλος».

Σχετικά με τη συνέχεια το πρωταθλήματος ο Αυγουστή ανέφερε πως «η ομάδα μας θα προσπαθήσει να συνεχίσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο, το καλύτερο ποδόσφαιρο, όπως μας λέει όλος ο κόσμος. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο για να ικανοποιούμε τους οπαδούς μας και αυτούς που μας βλέπουν από την τηλεόραση».

Περισσότερες πληροφορίες στο www.footballcoaches.com.cy.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ