aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣωφρόνης: «Κερδίζουμε πέναλτι στις εκπομπές. Πρέπει οι διαιτητές…»

Σωφρόνης: «Κερδίζουμε πέναλτι στις εκπομπές. Πρέπει οι διαιτητές…»

Δύσκολη και σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη με 1-0 επί της Δόξας στο Μακάρειο ο Σωφρόνης Αυγουστή. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός του Απόλλωνα κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών στα επόμενα παιχνίδια, ενώ ερωτηθείς για τα διαιτητικά λάθη τόνισε ότι ο Απόλλων κερδίζει αρκετά πέναλτι στις τηλεοπτικές εκπομπές, επεσήμανε ότι όλοι πρέπει να βοηθήσουν τους διαιτητές, αλλά και οι ίδιοι τους εαυτούς τους ώστε να ανέβουν επίπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες γι’ αυτή την πολύ σημαντική νίκη σήμερα. Παίζαμε με μία ομάδα που ήθελε διακαώς το τρίποντο και μας έβαζε δύσκολα παλαιότερα. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, σκοράραμε και είχαμε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που ήρθαν εδώ σήμερα μαζί μας και μας βοήθησαν. Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια στο Τσίρειο. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, δημιουργούμε φάσεις και καλώ τον κόσμο να έρθει κοντά στην ομάδα για να ανεβάσουμε τον Απόλλωνα όσο πιο ψηλά γίνεται».

Διαβάστε επίσης: Το πέναλτι που αρνήθηκε στον Απόλλωνα ο Νεοκλέους

Για τα διαιτητικά λάθη: «Θα πω ένα πράμα. Ξεκάθαρο. Είναι εκεί γραμμένα. Με τη Νέα Σαλαμίνα τελειώνει ο πρώτος γύρος και ακόμα δεν κερδίσαμε πέναλτι. Κάθε φορά κερδίζουμε πέναλτι στις εκπομπές. Πρέπει και οι διαιτητές γιατί έχει ανέβει το επίπεδο του πρωταθλήματος να ανέβουν και οι ίδιοι και όλοι μαζί να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο και ο καλύτερος στο τέλος να πάρει το πρωτάθλημα και να πανηγυρίσει. Πρέπει να τους βοηθήσουμε όλοι μαζί, αλλά και αυτοί πρέπει να βοηθήσουν τους εαυτούς τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ