aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣωφρόνης: «Φοβάμαι πάρα πολύ για τον Σατσέτι…»

Σωφρόνης: «Φοβάμαι πάρα πολύ για τον Σατσέτι…»

Ικανοποιημένος για τη νίκη, αλλά και στεναχωρημένος παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, μετά το παιχνίδι με την Ένωση (2-0), καθώς τραυματίστηκαν κάποιοι παίκτες της ομάδας του όπως οι Πέδρο και Σατσέτι. Για τον τελευταίο μάλιστα, εκφράζονται φόβοι για μεγάλη ζημιά.

Οι δηλώσεις του: «Να καλωσορίσω πρώτα τον κόουτς στην Κύπρο και στην ΕΝΠ. Με τον ερχομό του έχει φέρει κάποιες θετικές αλλαγές αν και είναι νωρίς. Είχαμε δύσκολο αντίπαλο, αφού είχε πάρει καλό αποτέλεσμα την προηγούμενη βδομάδα. Καταφέραμε και μπήκαμε στο παιχνίδι και παίξαμε πάρα πολύ καλά, παρόλο που ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός. Αυτό το παιχνίδι για μας έχει τελειώσει. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί βγήκαν κάποιοι τραυματισμοί που δεν θέλαμε και δεν ξέρουμε πόσο σοβαροί είναι. Έτσι όπως είδα τον Σατσέτι φοβάμαι πάρα πολύ. Πάμε στα επόμενα παιχνίδια να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Να ευχαριστήσω αυτούς που ήρθαν σήμερα και μα χειροκρότησαν και μας βοήθησαν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Καλή συνέχεια στον κόουτς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ