aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣωφρόνης: «Δεν υπάρχει κούραση, υπάρχει θέληση» (video)

Σωφρόνης: «Δεν υπάρχει κούραση, υπάρχει θέληση» (video)

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Αταλάντα την Πέμπτη (2/11) για τη δυσκολία του αγώνα και την κούραση που υπάρχει στην ομάδα.

Αρχικά σχολίασε τη δυσκολία του αγώνα με την Αταλάντα: «Ξέρω ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο και τον πρωτοπόρο του ομίλου μας και τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Εδώ στη Λευκωσία θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε προβλήματα απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα τόσο τακτικά όσο και σε φυσική κατάσταση. Χρειαζόμαστε τους οπαδούς κοντά μας γιατί αν δεν ξεχνάμε στο προηγούμενο παιχνίδι έσπρωξε ο κόσμος της Αταλάντα την ομάδα και έπιασε το παιχνίδι τρελό ρυθμό και κέρδισε το παιχνίδι. Τους καλώ να κάνουμε την προσπάθειά μας, είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου, κάνουν εξαιρετική προσπάθεια και γιατί όχι να έρθει το θετικό αποτέλεσμα».

Για την κούραση που δημιουργούν τα συνεχόμενα παιχνίδια σχολίασε: «Για εμένα στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει κούραση, στο ποδόσφαιρο υπάρχει θέληση. Θα προσπαθήσουμε να  πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Σε κάθε αγώνα ή στην Ευρώπη ή στην Κύπρο θα μπαίνουμε με τον ίδιο τρόπο. Θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατό να δείχνουμε ένα καλό πρόσωπο. Το αν θα περάσει η Αταλάντα στον επόμενο γύρο αυτό θα φανεί στην συνέχεια».

Από πλευράς των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα μίλησε ο Ζοάο Πέδρο: «Ξέρουμε ότι θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα και προετοιμαστήκαμε για τις δυσκολίες του αυριανού αγώνα και ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαστε σε αρκετά καλή φόρμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ