aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣωφρόνης: «Δεν είναι εύκολη και θα το δείτε»

Σωφρόνης: «Δεν είναι εύκολη και θα το δείτε»

Καμπανάκι κινδύνου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Πάφος FC κτύπησε ο Σωφρόνης Αυγουστή μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Ο Κύπριος προπονητής μιλώντας για τη νίκη επί του Ερμή σημείωσε πως οι «φτεροπόδαροι» δεν είναι εύκολος αντίπαλος και χαρακτήρισε ως σημαντικότερο στοιχείο για την πρόοδο της ΑΕΚ τη σταθερότητα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το δυνατό σημείο της Πάφου: «Το δυνατό σημείο της Πάφου είναι το κέντρο της. Έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και χρειάζεται προσοχή».

Για τη νίκη με τον Ερμή και τη συνέχεια: «Είναι σημαντικό που κερδίσαμε τον Ερμή. Δεν είναι εύκολη ομάδα και θα το δείτε. Το σημαντικό είναι η σταθερότητα, να δώσουμε περισσότερο ρυθμό στην ομάδα μας και να δημιουργούμε προβλήματα στους αντιπάλους».

Για το αν σκοπεύει να αλλάξει κάτι για να πάρει γκολ και από άλλους παίκτες, πλην του Τρισκόφσκι: «Είδαμε τον Νάντο ότι άρχισε να βοηθά την ομάδα, είναι σε πιο ελεύθερο ρόλο. Θέλουμε απ’ όλους τους παίκτες κίνηση με μπάλα και χωρίς μπάλα. Όταν ο Τρίσκο είναι 100% θα δώσει πολλές λύσεις στην ομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε σαν σύνολο για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ