aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣωφρόνης: «Άτυχοι με τον Ντιγκινί, έχει προβλήματα αλλά και ποιότητα ο ΑΠΟΕΛ»

Σωφρόνης: «Άτυχοι με τον Ντιγκινί, έχει προβλήματα αλλά και ποιότητα ο ΑΠΟΕΛ»

Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ παράθεσε το πρωί της Τρίτης (21/01) ο Σωφρόνης Αυγουστή. Ο Κύπριος τεχνικός μίλησε για το σπουδαίο ματς κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ, τα μετεγγραφικά και γενικότερα όλα όσα απασχολούν τον σύλλογο.

Ο προπονητής του Απόλλωνα χαρακτήρισε το ματς με τον ΑΠΟΕΛ ως πρόωρο τελικό, ενώ τόνισε πως δεν σκέφτεται και ούτε βλέπει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γαλαζοκίτρινοι.

Την ίδια ώρα και για τα μετεγγραφικά ξεκαθάρισε πως αν αποχωρήσει κάποιος από το ρόστερ της ομάδας του δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός ποδοσφαιριστής αλλά θα γίνει για τις ανάγκες της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ: «Είναι ένας πρόωρος τελικός το αυριανό παιχνίδι, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Το ίδιο θα σκέφτεται και ο αντίπαλος. Και οι δυο δεν θέλαμε να πέσουμε μαζί σε αυτή τη φάση όμως είναι καλό για τον κόσμο που θα παρακολουθήσει ένα μεγάλο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε συγκέντρωση, δεν πρέπει να επιτρέψουμε το παραμικρό στον αντίπαλο, να μας δημιουργήσει προβλήματα στη δική μας έδρα. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα γκολ. Το ΑΠΟΕΛ έχει αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Δεν είμαστε από αυτούς που βλέπει ότι έχει προβλήματα. Είναι παιχνίδια που θέλεις παίκτες-ηγέτες, με προσωπικότητα.

Για την ομάδα του: «Θα έχουμε κάποιες επιστροφές. Και οι δυο νέες μεταγραφές θα είναι μαζί μας. Απ’ εκεί και πέρα μετά το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, θα έχουμε το πληρέστερο ρόστερ του τελευταίου διαστήματος στο Κολόσσι. Είναι η κατάλληλη στιγμή γιατί θα έχουμε παιχνίδια κάθε τρεις μέρες. Είμαι αρκετά αισιόδοξος πως όποια εντεκάδα αγωνίζεται, δεν θα υπάρχει άλλος στόχος από τη νίκη».

Για τον Γιούστε και τον Χάμπο: «Είναι δύσκολο για αύριο όμως με τον Εθνικό έχουν αρκετές πιθανότητες να είναι διαθέσιμοι».

Για τον Ενσούε: «Ο Ενσούε είναι σε καλή κατάσταση, έχει πιο πολλές πιθανότητες από τους δυο που αναφέραμε πριν να είναι στην αποστολή».

Για τον Μάρκοβιτς: «Ευτυχώς έχουμε αποφύγει τα δυσάρεστα και ευελπιστούμε ότι από εβδομάδας θα επιστρέψει στο Κολόσσι να ετοιμαστεί και να βοηθήσει την ομάδα».

Για τις μετεγγραφές: «Φανήκαμε πάλι άτυχοι με τον Ντιγκινί, ήταν πολύ κοντά αλλά η ομάδα του έχει εμπάργκο. Βλέπουμε κι άλλους ποδοσφαιριστές και τον Α’ κατάλογο και τον Β’ κατάλογο. Θα δούμε μετά το αυριανό παιχνίδι. Δεν βάζω ταμπέλα ότι ένα ποδοσφαιριστής μπορεί να παίξει μία θέση. Αν κρίνουμε ότι η ομάδα θέλει περιφερειακό θα φέρουμε περιφερειακό, αν θέλουμε επιθετικό για το κουτί θα φέρουμε για το κουτί».

Για τις αποχωρήσεις: «Αν φύγει κάποιος, δεν φεύγει επειδή δεν θα είναι καλός ποδοσφαιριστής. Είναι για τις ανάγκες της ομάδας. Αν βρούμε κάποιο από τον κατάλογο Β’ που μπορεί να μας βοηθήσει θα είναι ακόμη καλύτερα».

Για το ματς με την Πάφο που δεν έγινε: «Μας περιορίζει που δεν άρχισε ο αγώνας, πλην του Γιούστε και του Φακούντο, οι άλλοι που βρίσκονται στην αποστολή είναι νεαροί».

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Όταν η ομάδα δεν πάει καλά υπάρχουν προβλήματα, έχουν ποιότητα όπως και εμείς. Είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε ότι σύστημα εφαρμόσει ο αντίπαλος. Αυτή είναι η δουλειά μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ