aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣωφρόνης: «Αλίμονο αν λένε…»

Σωφρόνης: «Αλίμονο αν λένε…»

Εμφανώς ευχαριστημένος για την νίκη πρόκριση (3-1) του Απόλλωνα επί της Αούστρια στον επόμενο γύρο εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της ομάδας του, ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Αρχικά ανέφερε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο. Μείναμε πίσω στο σκορ και είχαμε πίεση, όμως οι ποδοσφαιριστές αντέδρασαν και τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί το έκαναν 3-1. Αλίμονο να λέμε ότι παίζουμε με την Αούστρια και να λέμε ότι είναι εύκολη ομάδα. Δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες στην Ευρώπη. Η ομάδα έδειξε αντίδραση και φυσική κατάσταση, οι ποδοσφαιριστές ένιωθαν δυνατοί γι’ αυτό ήρθε η ανατροπή. Περιμένουμε να δούμε τον αντίπαλο μας, δεν ξέρω αν θα περάσει η Αϊντχόφεν αλλά όπως και να έχει θα έχουμε δύσκολο αντίπαλο. Θα είμαστε το αουτσάιντερ αλλά θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε όλες τις ελπίδες που έχουμε».

Σχετικά με τον κόσμο είπε: «Ευχαριστώ όλους όσους ήρθαν εδώ, είναι μεγάλη μέρα και είμαι χαρούμενος που τους στέλνουμε πίσω στην Λεμεσό με την πρόκριση».

Στην συνέχεια τόνισε: «Σίγουρα είναι ένα σημαντικό κομμάτι για μένα, σε όλα τα παιχνίδια στα πλέι οφ καταφέραμε και περάσαμε στον επόμενο γύρο. Γίνεται πολύ καλή δουλειά από όλους, όμως είμαστε συνέχεια στα δύσκολα. Έχουμε κάποιες ελπίδες, όπως έγινε πέρσι με Βασιλεία και παλαιότερα με την Λοκομοτίβ, η ομάδα κατάφερε στο τέλος και πήρε μεγάλες νίκες».

Για το μυστικό της επιτυχίας: «Γίνεται συλλογική προσπάθεια απ’ όλους. Η ομάδα σήμερα έδωσε το 100ο της παιχνίδι, μεγαλώνει. Μπαίνουν νέα πράγματα στην ομάδα και είναι νέα δυναμική. Η ομάδα παίζει εκτός και στα δύο παιχνίδια και ας με συγχωρέσουν αυτοί που βρέθηκαν στο γήπεδο. Φανταστείτε τι θα γίνει όταν η ομάδα θα έχει το δικό της γήπεδο».

Για την Αϊντχόφεν: «Είναι μία ομάδα που μου αρέσει ο τρόπος που παίζει, βγάζει πολλούς παίκτες στην επίθεση. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, έχουμε λίγες πιθανότητες πρόκρισης όπως και με την Βασιλεία αλλά θα της κυνηγήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ