aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣοφοκλέους: Βοήθεια σε φοιτητές για να σπουδάσουν και εισιτήρια επιστροφής

Σοφοκλέους: Βοήθεια σε φοιτητές για να σπουδάσουν και εισιτήρια επιστροφής

Το ΚΕΠΑΚΥ (Κέντρο Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών – Ανδρέας Σοφοκλέους) είναι μια μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική, εθελοντική οργάνωση που στηρίζεται στα ειλικρινή συναισθήματα αγάπης προς το συνάνθρωπο. Ένα Κέντρο Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών το οποίο εδώ και καιρό φροντίζει τους συνανθρώπους μας. Αυτά εν ολίγοις…

Το ΚΕΠΑΚΥ δεν βοηθάει μόνο συνεισφέροντας τρόφιμα σε άπορες οικογένειες και ευπαθείς ομάδες, όπως γίνεται τώρα με την «Κίτρινη Γραμμή βοήθειας και αλληλεγγύης» που δημιουργήθηκε από την ΑΕΛ σε συνεργασία και με τον γνωστό Λεμεσιανό ηθοποιό Κώστα Βήχα.

Όπως αναφέρει στη συνέντευξή του στο «Goal» ο κ. Βήχας (διαβάστε εδώ), ο πρόεδρος της ΑΕΛ Ανδρέας Σοφοκλέους παρέχει βοήθεια και στα παιδιά που έχουν ειδικές ανάγκες και πολλούς φοιτητές για να σπουδάσουν.

«Ο Ανδρέας Σοφοκλέους κάνει τα πάντα, χωρίς να θέλει να ακούγεται για όσα προσφέρει. Βοήθησε πάρα πολλές οικογένειες στη Λεμεσό, φοιτητές να σπουδάσουν στο εξωτερικό, εισιτήρια για να έλθουν Κύπρο πρόσφατα», είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης: Έντονη η ΑΕΛ: «Ντροπή για την κυπριακή κοινωνία!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ