aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣοφοκλέους: «Θα είμαι εκεί γιατί ξέρω τους κινδύνους»

Σοφοκλέους: «Θα είμαι εκεί γιατί ξέρω τους κινδύνους»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πριν από το ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα προηγήθηκε μια δύσκολη εβδομάδα για την ΑΕΛ. Ο προπονητής δεν άντεξε την πίεση ή τα όποια προβλήματα είχε απέναντί του και έκρινε πως το καλύτερο για τον ίδιο αλλά και την ομάδα ήταν να αποχωρήσει, όπως και έγινε. Εκείνο που είχε σημασία ήταν η ΑΕΛ να προχωρήσει, αφού η σεζόν έχει ακόμη δρόμο και προκλήσεις.

Γι’ αυτό και ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους έριξε πρώτος το σύνθημα, όπως έκανε ξανά στο παρελθόν όταν η ομάδα συναντούσε δυσκολίες. «Ο εγωισμός όλων όσων βρίσκονται στην ΑΕΛ θίχτηκε με τα τελευταία αποτελέσματα και τις τελευταίες εξελίξεις. Θέλουμε όλοι να αποδείξουμε πως δεν ήταν τυχαία η θέση που βρίσκεται η ομάδα. Η ΑΕΛ είναι εδώ και θα παλέψει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος με στόχο να βγει στην Ευρώπη», δήλωσε στο «Goal» ο Ανδρέας Σοφοκλέους.

Και πρόσθεσε πως αυτό που χρειάζεται ο σύλλογος είναι ενότητα και συσπείρωση. «Ό,τι κι αν συμβεί, ό,τι και αν ακούγεται δεξιά και αριστερά, το πιο δυνατό όπλο της ΑΕΛ είναι να έχει τον κόσμο δίπλα της. Κάποια πράγματα που ακούω με πληγώνουν, αλλά θα είμαι εκεί γιατί ξέρω τους κινδύνους που υπάρχουν αν η διοίκηση μείνει ακέφαλη», μας τόνισε χθες λίγο πριν αναχωρήσει στο εξωτερικό για προσωπικές του υποθέσεις.

Συμπλήρωσε δε τα ακόλουθα, με ένα απόλυτα σαφές μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας: «Οι δυνατότητές μας θα γίνουν περισσότερες αν δείξουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, αν έχουμε πίστη στην ομάδα, αλλά επαναλαμβάνω, αυτό που θέλω είναι να βλέπω όλο τον κόσμο ενωμένο. Αυτό ήταν και το μυστικό της ΑΕΛ τόσα χρόνια, να βγάζει ενότητα στα δύσκολα. Έχουμε τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και αυτά στο κύπελλο και αυτό που έχω να πω στον κόσμο μας, είναι πως η ομάδα δεν παραδίδεται. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να τελειώσουμε ιδανικά τη σεζόν, αλλά και για να είμαστε καλύτεροι του χρόνου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ