aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣοφοκλέους: «Ο εκβιασμός από τον Νεοφυτίδη και... τα λάβαρα Τσε Γκεβάρα»

Σοφοκλέους: «Ο εκβιασμός από τον Νεοφυτίδη και… τα λάβαρα Τσε Γκεβάρα»

Έντονος για άλλη μια φορά στις τοποθετήσεις του ο πρόεδρος της ΑΕΛ Αντρέας Σοφοκλέους, ο οποίος σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Sports 1) αναφέρθηκε στην πρόταση που κατατέθηκε από την ΚΟΠ και τα σωματεία στον ΠΑΣΠ και αφορούσε τη μείωση μισθών των παικτών.

«Βρισκόμαστε όλοι μπροστά σε ένα τεράστιο πρόβλημα. Πρέπει να βάλουμε όλοι νερό στο κρασί μας. Το ποδόσφαιρο δεν θα είναι το ίδιο. Οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν λεφτά από την αναστολή εργασιών. Αυτό το ξεχνούν. Θα πάρουν επίδομα από το Υπουργείο Εργασίας, όπως θα πάρει ο κόσμος όλος. Είναι ντροπή να μιλούμε στον αέρα όταν υπάρχουν συνάνθρωποι μας που παίρνουν μισθό 950, 1000, 2000 ευρώ. Τούτοι οι άνθρωποι δεν έπαιρναν τον χρόνο ούτε 100.000 ούτε 300.000 ευρώ, είναι τα πραγματικά θύματα αυτής της κατάστασης», είπε.

Και συνέχισε: «Καλύτερα να μαζευτούμε να συζητήσουμε τα του ποδοσφαίρου χωρίς να χρησιμοποιούμε τα ΜΜΕ. Να μην προκαλούμε. Η ανακοίνωση είναι κοινή γραμμή όλων. Είμαστε μέλη της ΚΟΠ. Φτάσαμε σε αυτή τη θέση. Κάποιοι δεν κατάλαβαν ότι τρίζει το μέλλον του ποδοσφαίρου μας. Το χτύπημα είναι σε ολόκληρη την Ευρώπη. Πριν τον ιό υπήρχαν άλλες οικονομικές δυνατότητες. Μετά ιόν είναι διαφορετικές οι δυνατότητες. Μπήκαμε σε μια νέα εποχή. Αυτό πρέπει να το αντιληφθούν όλοι. Κάποιοι ενδιαφέρονται μόνο για το σήμερα και για να βλέπουν την οθόνη. Ο κ. Νεοφυτίδης χρησιμοποιεί τον εκβιασμό. Αυτή είναι η πρόταση της ΚΟΠ και των σωματείων. Ο ΠΑΣΠ αν έχει τη διάθεση να διαβουλευτεί μαζί με την ΚΟΠ να αφήσει τα ΜΜΕ και της ανακοινώσεις και να κάτσει να μιλήσει με την ΚΟΠ. Νομίζω θα βρεθεί λύση. Αν δεν υπάρχει καλή διάθεση και είναι ώρα να σηκώσουμε λάβαρα Τσε Γκεβάρα, αυτό είναι άλλο θέμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ