aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣοφοκλέους: «Κανένας δεν μπορεί να μας σταματήσει»

Σοφοκλέους: «Κανένας δεν μπορεί να μας σταματήσει»

Μέσω της πιο κάτω ανακοίνωσης, η διοίκηση της ΑΕΛ καλεί τον κόσμο των γαλαζοκιτρίνων να στηρίξει την ομάδα στις επερχόμενες «μάχες» που έχουν απομείνει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά: «Περήφανοι απανταχού ΑΕΛίστες,

Όταν το καλοκαίρι στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης της χρονιάς ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού Ανδρέας Σοφοκλέους προχωρούσε στην εξαγγελία του στόχου της εξόδου στην Ευρώπη ήξερε πολύ καλά ότι ο δρόμος αυτός δεν θα ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, όπως δεν ήταν και ποτέ για το Σωματείο μας.

Από εκείνη την ημέρα μέχρι και σήμερα ολόκληρο το Δ.Σ. της ΑΕΛ και φυσικά ο ίδιος ο πρόεδρος έδωσαν πάρα πολλές μάχες σε όλα τα επίπεδα με σθένος και αποφασιστικότητα.

Χθες, ήταν χωρίς καμιά αμφιβολία μια πολύ δύσκολη βραδιά για την ομάδα μας, αλλά οι μεγάλες ομάδες μέσα από τα δύσκολα γιγαντώνονται, βγαίνουν πιο δυνατές και τελικά πετυχαίνουν τον στόχο τους και αυτό θα πράξει η ομάδα μας. Όλοι μαζί ήπιαμε το πικρό ποτήρι αλλά όλοι μαζί θα αντιστρέψουμε ξανά τα δεδομένα και θα πετύχουμε!

Ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους ξεκαθαρίζει περίτρανα προς άπαντες την αποφασιστικότητα του για να πετύχει η ομάδα τον στόχο που εξήγγειλε το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Καλεί εδώ και τώρα όλους τους ΑΕΛίστες σε γενικό ξεσηκωμό, στήριξη σε ότι αποτελεί και εκπροσωπεί την ΑΕΛ και μάχες μέχρι το τέλος. Μας απομένουν 12 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, 12 μεγάλες μάχες, άλλα 12 ντέρμπι. Τα πάντα θα κριθούν από εμάς και κανένας δεν μπορεί σταματήσει την πορεία μας προς την επίτευξη των στόχων μας.

Αυτή την δύσκολη στιγμή αγκαλιάστε ακόμα περισσότερο την ομάδα, στηρίξτε την σε κάθε αποτέλεσμα, στηρίξτε τον προπονητή και το επιτελείο του και φυσικά τους ποδοσφαιριστές μας ακόμα και στις άσχημες στιγμές τους.

Πάμε ενωμένοι ως το τέλος να δώσουμε τη μάχη»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ