aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣο: Δεν υπολογίζεται από τον Μουρίνιο

Σο: Δεν υπολογίζεται από τον Μουρίνιο

Ο Λουκ Σο είναι μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές αριστερού μπακ στον κόσμο, αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δαπάνησε πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει σε ηλικία μόλις 18 χρονών.

Πλέον μετά από αρκετά χρόνια και πολλές ατυχίες ο νεαρός Άγγλος παραμένει στη Γιουνάιτεντ, όμως δεν υπολογίζεται από τον νυν τεχνικό της, Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Σο αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα του Μάντσεστερ τον Ιανουάριο με σκοπό να καταφέρει να ανακάμψει μετά τους σοβαρούς τραυματισμού που είχε υποστεί.

Ξέρει ότι όσο είναι ο Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ δεν πρόκειται να πάρει φανέλα βασικού, αφού ο Πορτογάλος προπονητής τον υπολογίζει ως τρίτη επιλογή πίσω από τον Νταλέι Μπλιντ και τον Άσλεϊ Γιανγκ.

Η διοίκηση των κόκκινων διάβολων περιμένει πρόταση για τον Άγγλο μπακ, με την Τότεναμ να εξετάζει τη περίπτωση του, ενώ βρίσκεται και στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ. Το θέμα είναι πως η Γιουνάιτεντ θέλει τουλάχιστον 17 εκατομμύρια ευρώ για τον Σο, χρήματα που είναι άγνωστο ανα θα προσφέρει ομάδα για εκείνον τη δεδομένη χρονική στιγμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ