aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣνάιντερ: «Στην Ρεάλ η καλύτερή μου φίλη ήταν η βότκα»

Σνάιντερ: «Στην Ρεάλ η καλύτερή μου φίλη ήταν η βότκα»

Λίγο μετά την πρόσφατη δημόσια τοποθέτησή του πως θα μπορούσε να γίνει σαν τον Μέσι ή τον Ρονάλντο αλλά δεν ήθελε να κάνει τόσες πολλές θυσίες, ο Γουέσλι Σνάιντερ βλέπει εκ νέου τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν πάνω του. Αυτή τη φορά ελέω της αυτοβιογραφίας του, με μερικά αποσπάσματα να διαρρέουν στον Τύπο της πατρίδας του και τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό να εμφανίζεται μετανιωμένος για την παρουσία του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, ο κάτοχος του τρεμπλ με την Ίντερ το 2010 και φιναλίστ του τελικού του Μουντιάλ την ίδια χρονιά, αποκάλυψε πως δεν έδωσε τον καλύτερο εαυτό του στο διάστημα που ήταν στην Μαδρίτη και πως έπινε τόσο που αντί να τρέχει, περπατούσε στο χορτάρι.

«Ως παίκτης της Ρεάλ, ο κόσμος σε λατρεύει. Δεν μπορώ όμως να πω ότι άντεξα πολύ. Έπαιξα αρκετά καλά αλλά είπαν πως θα μπορούσα και καλύτερα. Ήμουν μόνος μου και έβλεπα ελάχιστα τον μικρό Τζέσι. Δεν συνειδητοποίησα πώς ένα μπουκάλι βότκα έγινε η καλύτερή μου φίλη. Από σωματική άποψη, δεν αντιλήφθηκα κάτι. Την επόμενη ημέρα ξυπνούσα σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό. Συνέχιζα να παίζω αλλά λιγότερο καλά και με λιγότερη συγκέντρωση», αναφέρει σε κάποιο κομμάτι της αυτοβιογραφίας του ο παλαίμαχος Ολλανδός μεσοεπιθετικός και συνέχισε:

«Η συμπεριφορά μου δεν ήταν αντάξια της Ρεάλ Μαδρίτης. Βυθίστηκα από άποψη φυσικής κατάστασης. Έφτασα να τρέχω όλο και λιγότερο, κάλυπτα την αδυναμία αυτή με την τεχνική μου. Πίστευα πως κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τι συνέβαινε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ