aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣμάιχελ: «Ο Πογκμπά είναι το "προβληματικό" παιδί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Σμάιχελ: «Ο Πογκμπά είναι το “προβληματικό” παιδί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 1-1 με την Άρσεναλ χθες στο Όλντ Τράφφορντ με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα των «κόκκινων διαβολων», Πίτερ Σμάιχελ μετά την λήξη της αναμέτρησης να «βλέπει» στο πρόσωπο του Πολ Πογκμπά το μεγάλο πρόβλημα του συλλόγου.

Τον ρόλο που έχει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αδυνατεί να κατανοήσει ο Πίτερ Σμάιχελ. Ο Δανός σπουδαίος πρώην τερματοφύλακας και νυν σχολιαστής σε δηλώσεις του μετά την χθεσινή ισοπαλία της ομάδας του τόνισε ότι ο Σόλσκιερ καλείται να αξιοποιήσει σωστά τον Πολ Πογκμπά.

«Ο Πογκμπά δεν γίνεται να παίζει και σαν 8άρι και σαν 6άρι. Δεν καταλαβαίνω ποιος είναι ο ρόλος του στην ομάδα. Ακόμα και όταν ο Όλε έκανε αλλαγές και έδωσε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο στον Πογκμπά δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα. Συμφωνώ ότι ο Πογκμπά έδωσε δύο πολύ καλές πάσες αλλά είναι μόνο δύο, δεν είναι δεκαπέντε και θεωρώ ότι η θέση του Πογκμπά στην ομάδα αποτελεί το κύριο πρόβλημα της ομάδας αυτή την στιγμή», ανέφερε ο Σμάιχελ.

«Όταν έχεις στο ρόστερ σου έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος τραβάει πάνω του το ενδιαφέρον όλων των μέσων ενημέρωσης, από όσα διαβάζονται και ακούγονται πρέπει να καταλάβουμε ποιος είναι ο ρόλος του στην ομάδα. Τι ακριβώς πρόκειται να κάνει ο Πογκμπά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. αυτή την στιγμή είμαι μπερδεμένος και δεν το καταλαβαίνω. Οι παίκτες που βρίσκονται δίπλα στον Πογκμπά είναι πολύ καλοί αλλά ο Πογκμπά δεν ζητούσε αρκετά την μπάλα από εκείνους ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν κάπως καλύτερα», σημείωσε ο 55χρονός Δανός.

«Ο Πογκμπά παίζει χειρότερα συγκριτικά με την περσινή σεζόν. Το τεχνικό επιτελείο πρέπει να δει ποιος είναι ο ρόλος του στην ομάδα, σε ποια θέση δηλαδή πρέπει να παίζει και αυτό να μεταδοθεί σε όλους. Οι 75.000 φίλαθλοι που βρίσκονται στις κερκίδες σε κάθε παιχνίδι δεν είναι ικανοποιημένοι με τον Πογκμπά επειδή ακριβώς δεν κάνει αρκετά για την ομάδα. Όλοι έχουμε δει την ποιότητά και δεν είναι δυνατόν το τελευταίο καιρό να αγωνίζεται κατά αυτόν τον τρόπο με την ομάδα», κατέληξε ο Σμάιχελ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ