aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣμάιχελ: «Ο διαιτητής ήθελε απεγνωσμένα να δώσει πέναλτι υπέρ της Λίβερπουλ»

Σμάιχελ: «Ο διαιτητής ήθελε απεγνωσμένα να δώσει πέναλτι υπέρ της Λίβερπουλ»

Μπορεί η Λέστερ να ηττήθηκε με κάτω τα χέρια 4-0 από τη Λίβερπουλ το βράδυ της Πέμπτης (27/12), όμως ο Κάσπερ Σμάιχελ επέλεξε να σταθεί στις προθέσεις του διαιτητή και να αφήσει υπονοούμενα για την επιρροή που είχε στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Ο Δανός γκολκίπερ έριξε τα βέλη του προς τον Άγγλο ρέφερι μετά το φινάλε της αναμέτρησης, υποστηρίζοντας πως ο «άρχων» του αγώνα ήθελε «απεγνωσμένα» να καταλογίσει πέναλτι υπέρ της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

«Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι να αποφασίσει ο διαιτητής να γίνει ήρωας. Χάσαμε και τη συγκέντρωσή μας και τη συνοχή μας. Ο Καγκλάρ είχε λιγότερο από ένα μιλισεκόντ για να αντιδράσει, όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του. Ο διαιτητής ήθελε απεγνωσμένα να δώσει το πέναλτι».

Πάντως, οι δηλώσεις του διεθνή γκολκίπερ δεν αναμένεται να περάσουν ατιμώρητες από την αγγλική ομοσπονδία, η οποία έχει αποδείξει στο παρελθόν πως σε ανάλογες περιπτώσεις παραμένει αμείλικτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ