aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαSky Sports: «Θετικοί στον κορωνοϊό Κριστιάνο Ρονάλντο και Πάουλο Ντιμπάλα»

Sky Sports: «Θετικοί στον κορωνοϊό Κριστιάνο Ρονάλντο και Πάουλο Ντιμπάλα»

Ραγδαία είναι η εξάπλωση του κορωνοϊού, ο οποίος φυσικά δεν κάνει διακρίσεις. Κριστιάνο Ρονάλντο και Πάουλο Ντιμπάλα προσβλήθηκαν από τον ιό Covid-19!

«Βόμβα» έσκασε στη Γιουβέντους, καθώς Κριστιάνο Ρονάλντο και Πάουλο Ντιμπάλα έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, αρχικά βρέθηκε θετικός ο Ντιμπάλα, ενώ λίγη ώρα αργότερα γνωστοποιήθηκε ότι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι θετικός. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος επιθετικός βρίσκεται ήδη σε καραντίνα, στην πατρίδα του όπου βρίσκεται.

Ωστόσο την ίδια διαδικασία είναι αναγκασμένος να ακολουθήσει και ο Πάουλο Ντιμπάλα. Το δεύτερο «θύμα» του κορωνοϊού στη Γιουβέντους, μετά τον αμυντικό Ρουγκάνι.

Ήδη, πάντως, η ιταλική ομάδα έχει ανακοινώσει πως 121 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος βρίσκονται σε καραντίνα. Και πρόκειται για παίκτες, προπονητές, αλλά και διοικητικό προσωπικό του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ