aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαSky Sports: «Τελειώνει του Βιδάλ στην Ίντερ»

Sky Sports: «Τελειώνει του Βιδάλ στην Ίντερ»

Πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Αρτούρο Βιδάλ είναι η Ίντερ, σύμφωνα με το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο «Sky Sports».

Το έγκυρο μέσο αναφέρει πως η διοίκηση των «νερατζούρι» έχει αποφασίσει να εκπληρώσει την επιθυμία του Αντόνιο Κόντε και να πάρει τον παίκτη πάση θυσία.

Ο Χιλιανός μέσος είναι «διακαής πόθος» του Ιταλού προπονητή εδώ και καιρό, καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί με επιτυχία στη Γιουβέντους την περίοδο 2011-2014 και ο Κόντε θεωρεί ότι η εμπειρία του Βιδάλ είναι απαραίτητη στην ομάδα του.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Μπαρτσελόνα και Βιδάλ για τη λύση του συμβολαίου του 33χρονου άσου είναι σε εξέλιξη εδώ και καιρό, ωστόσο υπάρχει ένα μικρό κόλλημα με την αποζημίωση του παίκτη. Έτσι, η Ίντερ σκέφτεται να προσφέρει ένα ποσό στους Καταλανούς ,που μαζί με τα μπόνους ενδέχεται να φτάσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να διευκολύνει τη μεταγραφή για να ικανοποιηθεί ο Κόντε.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί τις προσεχείς ημέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ