aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Σκότωσε» την Μπαρσελόνα ο Ερυθρός Αστέρας

«Σκότωσε» την Μπαρσελόνα ο Ερυθρός Αστέρας

Σκληρό μάθημα… προσέφερε στην Μπαρσελόνα ο Ερυθρός Αστέρας. Αν και οι Καταλανοί βρέθηκαν από νωρίς να χάνουν με διψήφιες διαφορές, κατάφεραν με αντεπίθεση διαρκείας να φέρουν… τούμπα την κατάσταση, να περάσουν μπροστά με έναν (79-80), αλλά στο τέλος έκαναν τα πάντα λάθος και οι ψυχωμένοι Σέρβοι πανηγύρισαν μεγάλη νίκη με 90-82 για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκα. 

Στο 1-1 το ρεκόρ των δύο ομάδων, πλέον, αλλά το αποψινό αποτέλεσμα ίσως κοστίσει… αρκετά στους «μπλαουγκράνα», δεδομένου πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποδυναμωμένοι φέτος και πιθανόν να μην κάνουν πολλά… χουνέρια. Το δίδυμο Ρότσεστι (22 πόντους, 7 ασίστ) Μπιέλιτσα (23 πόντους) ήταν… όλα τα λεφτά για τους μεγάλους νικητές, με τους Άντιτς (10 πόντους, 9 ριμπάουντ) και Λεσόρ (13 πόντους, 9 ριμπάουντ) να βάζουν τις… πινελιές τους.

Από πλευράς ηττημένων, 16 πόντους έβαλε ο Σεραφέν, αλλά με προσφορά κυρίως στο πρώτο μέρος, 14 είχε ο Ερτέλ και άλλες 11 ασίστ (ο κινητήριος μοχλός της ανατροπής) και άλλους 10 ο Τόμιτς.

Τα δεκάλεπτα: 24-13, 44-32, 62-57, 90-82.

inner inner

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ