aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Σκοτώνονται» για τα μάτια του Μάρκο Σίλβα

«Σκοτώνονται» για τα μάτια του Μάρκο Σίλβα

Μέχρι χαρτί από δικηγόρο έστειλε η Γουότφορντ στην Έβερτον για τον Μάρκο Σίλβα. Τα «ζαχαρωτά» που ψάχνουν προπονητή επιθυμούν διακαώς τον Πορτογάλο, ο οποίος δένεται με συμβόλαιο στη Γουότφορντ.

Έτσι λοιπόν η Έβερτον ασκεί ασφυκτική πίεση στον πρώην κόουτς του Ολυμπιακού να αφήσει την ομάδα του και να μετακομίσει, δίνοντας παράλληλα στην Γουότφορντ περίπου 12.000.000 ευρώ ως αποζημίωση.

Ο Μάρκο Σίλβα που γνωρίζει πως οι μετοχές του αυξάνονται μέρα με τη μέρα, δεν θέλει να αφήσει την ομάδα του στα μισά της σεζόν και παραμένει αρνητικός, όμως ο ιδιοκτήτης της Έβερτον, Μοσίρι, θέλει να κάνει μία ακόμη τελική προσπάθεια, δίνοντας τα όλα για όλα προκειμένου να τον πείσει.

Αυτά βλέπουν στην Γουότφορντ κι έχουν βάλει όλο το νομικό τους επιτελείο να ασχοληθεί με την υπόθεση, ενώ θέλουν να καταγγείλουν την Έβερτον στην διοργανώτρια αρχή της Premier League. Το σίριαλ πάντως θα έχει σίγουρα κι άλλο επεισόδιο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ