aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Σκόρπισε» τον Ερυθρό Αστέρα η Μπάρτσα

«Σκόρπισε» τον Ερυθρό Αστέρα η Μπάρτσα

Βρήκε… παρηγοριά στον Ερυθρό Αστέρα η Μπαρτσελόνα. Οι «αποκλεισμένοι» μπαλουγκράνα διέλυσαν τους τραγικούς ερυθρολεύκους με το εντυπωσιακό 88-54 και ανέβηκαν στο 8-17, την ώρα που οι Σέρβοι έπεσαν στο 10-15. 

Το παιχνίδι δεν σηκώνει κριτική… Η εμφάνιση των φιλοξενούμενων ήταν αποκαρδιωτική και επ’ ουδενί δεν θύμισε ομάδα επίπεδου Ευρωλίγκας. Το επιμέρους σκορ στο δεύτερο δεκάλεπτο ήταν 28-12 υπέρ των Καταλανών, διάστημα όπου έχτισαν διαφορά, δίχως να νιώσουν καμία απειλή ως το τέλος.

Ενδεικτική της κατάστασης ήταν και η τέταρτη περίοδος, εκεί όπου ο Ερυθρός Αστέρας έβαλε μόλις… 5 πόντους, δέχθηκε 26 και η διαφορά εκτινάχθηκε σε ντροπιαστικά επίπεδα.

Κορυφαίος των νικητών ο Ρίμπας με 18 πόντους (4/5 τρίποντα) και 6 ασίστ, ενώ από 16 πόντους σημείωσαν οι Τόμιτς-Κοπόνεν (4/6 τρίποντα), με τον Ερτέλ να προσθέτει άλλους 13 και να μοιράζει 5 τελικές πάσες. Από το… ναυάγιο του Ερυθρού Αστέρα δεν ξεχώρισε κανείς. Διψήφιοι ήταν μόνο οι Ρότσεστι και Ντόμπριτς με 13 και 10 πόντους αντίστοιχα. Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Φελντέιν, είχε 8 πόντους με 3/11 σουτ.

Τα δεκάλεπτα: 17-12, 45-24, 62-49, 88-54

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ