aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣκόρπισε την Μπενεβέντο η Ρόμα! (video)

Σκόρπισε την Μπενεβέντο η Ρόμα! (video)

Σαν… κανονική Ρόμα! Οι «τζιαλορόσι» προκάλεσαν… πανικό στους οπαδούς τους μόλις στο 7′, επιτρέποντας στην καταδικασμένη Μπενεβέντο να ανοίξει το σκορ με τον Γκιγιέρμε στο «Ολίμπικο», στη συνέχεια, όμως, σοβαρεύτηκαν και «σκόρπισαν» με το εμφατικό 5-2 την ουραγό της βαθμολογίας, πανηγυρίζοντας την πρώτη τους, εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα μέσα στο 2018!

Η ομάδα του Κώστα Μανωλά θυμίζουμε, είχε δεχθεί δύο σερί «σφαλιάρες» στη Ρώμη (από Σαμπντόρια και Αταλάντα), αλλά μετά την εκτός έδρας επικράτηση της περασμένης αγωνιστικής στη Βερόνα, πέτυχε δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» και… έβγαλε ξανά εκτός τετράδας τη μισητή συμπολίτισσα, Λάτσιο, έστω και… στον πόντο (47 έναντι 46 βαθμών). Είναι δεδομένο, πάντως, πως θα γίνει μεγάλη «μάχη» ως το φινάλε της Serie A για τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Στα του ματς, ο Γκιγιέρμε, όπως προείπαμε, άγχωσε τους γηπεδούχους στο ξεκίνημα, με τον Φάζιο, ωστόσο, να ισοφαρίζει στο 26′. Η ολική ανατροπή, πάντως, έγινε στο δεύτερο 45λεπτο, με την Μπενεβέντο να «σκάει» από την προσπάθεια. Ο Τζέκο, στο 59′, έκανε το 2-1 και από εκεί και πέρα όλα έγιναν πιο εύκολα για τους Ρωμαίους, με τον Ουντέρ να βρίσκει δίχτυα δις (62′ και 75′) και τον Ντεφρέλ να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα στο 92′, με πέναλτι. Στο ενδιάμεσο (76′) απλά, οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει σε 4-2 με τον Μπρινόλα.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ