aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣκόρπισε τη Θέλτα η Μπαρσελόνα! (video)

Σκόρπισε τη Θέλτα η Μπαρσελόνα! (video)

Όταν μπει και ο Κουτίνιο, ποιος την πιάνει… Με δαιμονιώδη εμφάνιση και τέσσερα γκολ στο πρώτο μισάωρο, η Μπαρτσελόνα έκανε… πλάκα στην Θέλτα (5-0) και με συνολικό σκορ 6-1 προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας, με τον Φελίπε Κουτίνιο να παρακολουθεί τον αγώνα από τα επίσημα του «Καμπ Νου»!

Μόλις 13 λεπτά άντεξαν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι με το που δέχτηκαν το πρώτο τέρμα σε εκείνο το σημείο, κατέρρευσαν! Ο Μέσι μετά από ασίστ του Άλμπα άνοιξε το σκορ, με τους δύο να συνδυάζονται ξανά δύο λεπτά αργότερα και τον Αργεντινό να σκοράρει για το 2-0. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν στο 28’ με τον Μέσι να σερβίρει το γκολ στον Άλμπα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Σουάρες έγραψε το 4-0.

Αυτό ήταν! Η Μπαρτσελόνα κατέβασε αισθητά ρυθμούς αλλά συνέχιζε να φτιάχνει φάσεις. Μόνο που δεν ήταν το ίδιο εύστοχη με το πρώτο μισάωρο. Ο Βαλβέρδε από τον πάγκο έκανε τις αλλαγές του βγάζοντας στην ανάπαυλα τον Πικέ και με τη συμπλήρωση μιας ώρες τον Μέσι, δίνοντας χρόνο στους Βερμάελεν και Ντεμπελέ αντίστοιχα, ενώ έβαλε στο ματς και τον Χοσέ Αρνάιθ, ξεκουράζοντας τον Ινιέστα. Ο Ράκιτιτς στο 87ο λεπτό έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, σκοράροντας με έναν ασυνήθιστο τρόπο για τον ίδιο, με κεφαλιά για το τελικό 5-0.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ