aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣκόραρε, ξέχασε ότι είχε κίτρινη και έβγαλε τη φανέλα για να πανηγυρίσει (vid)

Σκόραρε, ξέχασε ότι είχε κίτρινη και έβγαλε τη φανέλα για να πανηγυρίσει (vid)

Ο Φεϊσάλ Μούλιτς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πήρε δυο αποφάσεις. Με τη μια έδωσε στην ομάδα του σοβαρό προβάδισμα με 2-0 και με την αμέσως επόμενη την άφησε με 10 παίκτες.

Ο Σέρβος επιθετικός της Σεογκνάμ αρχικά άνοιξε το σκορ στο 15′, με πανέμορφη ατομική ενέργεια και στο 55′ πέτυχε δεύτερο γκολ. Από τον ενθουσιασμό του, έβγαλε τη φανέλα του για να το πανηγυρίσει.

Δεν πέρασαν δυο δευτερόλεπτα από την έναρξη του πανηγυρισμού του με τη φανέλα ανά χείρας, και ο Μούλιτς «πάγωσε». Ήταν η στιγμή που θυμήθηκε πως έχει πάρει κίτρινη κάρτα και κατάλαβε πως μόλις υπέπεσε σε παράβαση που τιμωρείται με κάρτα!

Η αντίδρασή του, το ύφος του, είναι όλα τα λεφτά. Η αμήχανη στιγμή… και το καλύτερο όλων; Το γέλιο του διαιτητή όταν τον αποβάλλει, σα να το λέει «τι να κάνω;»

Το καλύτερο όλων;

Ο Μούλιτς είχε σκεφτεί να βγάλει τη φανέλα και στο πρώτο γκολ που πέτυχε. Στο βίντεο φαίνεται πως πάει να κάνει την κίνηση και το μετανιώνει.

Για την ιστορία, η Σεογκνάμ κράτησε το 2-0 μέχρι το φινάλε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ