aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Σκόραρε η Πάφος τη στιγμή που ήταν τραυματίας ο Τρουγιόλς»

«Σκόραρε η Πάφος τη στιγμή που ήταν τραυματίας ο Τρουγιόλς»

Ο προπονητής της ΑΕΚ Άντονι Ιραόλα μετά την ισοπαλία με την Πάφο στη συνέντευξη Τύπου φανερά απογοητευμένος που πάλι δεν κατάφερε να κερδίσει η ομάδα του δήλωσε πως υπάρχει πρόβλημα στα τελειώματα των φάσεων.

«Πρώτα από όλα θέλω να δώσω τις ευχές μου. Για εμάς είναι πρόβλημα το γεγονός ότι δεν τελειώνουμε καλά τις φάσεις και πρέπει να το βελτιώσουμε. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Πρέπει να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς και με σκληρή δουλειά να επιστρέψουμε στις νίκες. Ξέραμε ότι η Πάφος είναι επικίνδυνη ομάδα. Μας τιμώρησαν με ένα ωραίο γκολ σε μια στιγμή που ήταν τραυματίας και ο Τρουγιόλς. Αντιλαμβάνομαι την απογοήτευση των φιλάθλων», είπε.

Και πρόσθεσε: «Είμαστε απογοητευμένοι. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και να βάλουμε μεγαλύτερη πίεση. Τα τελευταία τρία παιχνίδια δικαιούμασταν να κερδίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ