aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣκόπελος ενόψει

Σκόπελος ενόψει

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει η ΑΕΚ, η οποία θα προσπαθήσει να προσπεράσει το εμπόδιο της Δόξας στο Μακάρειο. Μία αναμέτρηση που αναμένεται δύσκολη, αφού η Δόξα έχει δείξει ότι διαθέτει πολύ καλό σύνολο και μόνο τυχαία δεν βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Βεβαίως, η ΑΕΚ γνωρίζει πολύ καλά ότι για να έχει βλέψεις τίτλου θα πρέπει να παίρνει τρίποντα σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Πάντως, δεν λείπουν τα προβλήματα, αφού ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Τρουγιόλς, Μουρίγιο και Τομάς. Ο Τολμές βρίσκεται στην αποστολή, αλλά είναι άγνωστο αν θα πάρει θέση βασικού.

Ίσως η τεχνική ηγεσία να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να διαπιστώσει αν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι σε θέση να αγωνιστεί από την αρχή. Το κλίμα στα αποδυτήρια μετά τη σπουδαία νίκη επί του ΑΠΟΕΛ είναι εξαιρετικό και υπάρχει αισιοδοξία ότι οι ποδοσφαιριστές θα παρουσιαστούν όπως πρέπει για να πάρουν άλλο ένα τρίποντο.

Αναφορικά με τις επιλογές του Βάσκου τεχνικού, ένα πιθανό αρχικό σχήμα είναι το ακόλουθο: Κάτω από τα δοκάρια ο Κολίνας, η τριάδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Καταλά, Μοϊσόφ και Αντωνιάδη, ενώ στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Λαμπάν, Λαρένα και Χέφελ. Δεξιά της μεσοεπιθετικής γραμμής θα είναι ο Ακοράν, αριστερά ο Τέτε και στην κορυφή της επίθεσης ο Τολεμές με τον Τρισκόφσκι. Σε περίπτωση που ο Τολμές δεν αγωνιστεί, τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Μυτίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ