aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣκόουλς: «Ξεγράψτε την Γιουνάιτεντ για τα επόμενα δύο χρόνια»

Σκόουλς: «Ξεγράψτε την Γιουνάιτεντ για τα επόμενα δύο χρόνια»

Δεν είναι και πολύ αισιόδοξος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Πολ Σκόουλς.

Ο παλαίμαχος χαφ των «κόκκινων διαβόλων» πιστεύει ότι θα περάσουν δύο χρόνια, μέχρι να μπορέσει να διεκδικήσει στα ίσα το αγγλικό πρωτάθλημα η πρώην ομάδα του.

Αιτία αποτελεί η αδυναμία των νεαρών ποδοσφαιριστών να ενσωματωθούν άμεσα στο σύνολο. Κάτι, το οποίο το στηρίζει και στις κακές εμφανίσεις των πιο έμπειρων συμπαικτών τους.

«Θεωρώ ότι πρέπει να ξεγράψετε την Γιουνάιτεντ για τα επόμενα δύο χρόνια. Θα βρίσκεται πίσω από τις Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Τσέλσι και Τότεναμ, μέχρι να ξεκαθαρίσει ο Σόλσκιερ τι θέλει να κάνει ακριβώς με το ρόστερ. Έχει τέσσερα ή πέντε μεταγραφικά “παράθυρα” στη διάθεσή του», τόνισε ο Σκόουλς μιλώντας στο «Skysports και πρόσθεσε:

«Πρέπει να είστε υπομονετικοί με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Όμως και οι έμπειροι παίκτες πρέπει να βελτιωθούν. Πρέπει να δούμε πόσα λάθη κάνουν. Είναι δύσκολο για τους μικρούς να ενσωματωθούν σε μία τέτοια ομάδα».

Από την κριτική του δεν ξέφυγε και ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Σόλσκιερ, του οποίου -σύμφωνα με τον παλαίμαχο άσο- η κίνηση να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου τον Χουάν Μάτα στο σαββατιάτικο εκτός έδρας 1-1 με την Σαουθάμπτον, ήταν λανθασμένη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ