aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ ποτέ δεν μου είπε για άλλες ομάδες, μια φορά με είχε καλέσει...

Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ ποτέ δεν μου είπε για άλλες ομάδες, μια φορά με είχε καλέσει η Ίντερ»

Ποτέ δεν φόρεσε άλλη φανέλα, ποτέ δεν απασχολούσε ιδιαίτερα τα ΜΜΕ με την εξωγηπεδική του ζωή και ο Πολ Σκόουλς θεωρείται και δικαίως μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο εμβληματικός κεντρικός χαφ, που σήμερα είναι στα 45 του, παραχώρησε συνέντευξη στο «BBC Radio 5 Live», εξηγώντας πως όσα χρόνια αγωνιζόταν στη Γιουνάιτεντ, μόλις μία φορά ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων.

«Μια φορά με πήρε ένα μάνατζερ, ο παλιός του Μπράιαν Ρόμπσον, όταν ήμασταν στο Euro 2000 για να με ρωτήσει αν ήθελα να πάω στην Ίντερ. Αυτό ήταν το μοναδικό τηλεφώνημα που είχα ποτέ. Ποτέ, ούτε η Γιουνάιτεντ, ούτε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, μου είπαν κάτι άλλες ομάδες. Έπαιζα στην ομάδα που υποστήριζα από μικρός και κατακτούσαμε τρόπαια όλη την ώρα. Ήμουν στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου έτσι κι άλλιώς».

Μάλιστα, η ιστορία επιβεβαιώνεται και από παλιότερη εξομολόγηση του πρώην ιδιοκτήτη της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι. «Μια φορά είχαμε δώσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μια επιταγή, ώστε να συμπληρώσουν εκείνοι το ποσό που ήθελαν. Μιλήσαμε μαζί του, αλλά ήταν σαφής και λακωνικός. “Αν θέλετε να παίξω για σας, θα πρέπει να αγοράσετε αυτή την ομάδα”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ