aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣκληρό βασανιστήριο στην Μπόχουμ από την Μπάγερν!

Σκληρό βασανιστήριο στην Μπόχουμ από την Μπάγερν!

Ίδρωσε όσο… ήθελε η Μπάγερν.

Οι Βαυραοί πέρασαν στους «16» του Κυπέλλου Γερμανίας, τουμπάροντας στο φινάλε το ματς στην έδρα της Μπόχουμ 1-2. Οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά σοβαροί και χάρη στο απίθανο αυτογκόλ του Ντέιβις (36′), που έκανε τσαφ στην μικρή περιοχή κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νόιερ, πήραν το προβάδισμα. Οι Βαυαροί, που ουσιαστικά έπαιξαν με τους βασικούς, άργησαν να ανεβάσουν ρυθμούς και επί της ουσίας γκάζι πάτησαν μόνο στο φινάλε. Όπως αποδείχτηκε, αυτό ήταν αρκετό για την ομάδα του Κόβατς που πρώτα με τον Γκνάμπρι στο 83’ κι εν συνεχεία με τον Μίλερ στο 89’ γύρισε το παιχνίδι και τσέκαρε το εισιτήριο.

Θυσίασε το Κύπελλο για την Bundesliga (είναι 3η) η Φράιμπουργκ, η οποία παρουσιάστηκε με πολλές αλλαγές αλλά και αρκετά χαλαρή απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου, που πήρε την εκτός έδρας πρόκριση 3-1. «Σοκ» για την Κολωνία που αποκλείστηκε στην έδρα της Σααρμπρίκεν, που αγωνίζεται στην 4η κατηγορία, με σκορ 3-2.

Από τα υπόλοιπα ματς ξεχώρισε η εκδίκηση που πήρε η Στουτγκάρδη για την «εξάρα» που δέχτηκε το περασμένο Σάββατο από το Αμβούργο για τη 2η κατηγορία. Αυτή την φορά στο «Volksparkstadion», οι Σουηβοί χαμογέλασαν και πήραν την πρόκριση στην παράταση 1-2 (1-1 κ.α).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη 29/10

Αμβούργο-Στουτγκάρδη 1-2 (1-1κ.α)
Φράιμπουργκ-Ουνιόν Βερολίνου 1-3
Σααρμπρίκεν-Κολωνία 3-2

Ντούισμπουργκ-Χοφενχαϊμ 0-2
Μπόχουμ-Μπάγερν 1-2
Ντάρμασταντ-Καρλσρούη (21.45)
Λεβερκούζεν-Πάντερμπορν
Μπίλεφελντ-Σάλκε

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ