aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣκληρή απάντηση της Ανόρθωσης στον Λαβόρδε

Σκληρή απάντηση της Ανόρθωσης στον Λαβόρδε

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Μετά την δημοσίευση του Ρικάρντο Λαβόρδε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, επικοινώνησε με τον αναπληρωτή πρόεδρο της Ανόρθωσης, Κυριακό Γιάγκου ο οποίος τοποθετήθηκε για τα όσα έγραψε ο Κολομβιανός (πατήστε εδώ για περισσότερα).

Αναλυτικά: «Με τα λεφτά που ζήτησε ο Λαβόρδε φέραμε τέσσερις παίχτες. Παράλληλα καταφέραμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες μέσα στην ομάδα. Το πιο ακριβό συμβόλαιο είναι του Ράγιος και ο Λαβόρδε ζήτησε στην πρώτη επαφή το τριπλάσιο ποσό, στην δεύτερη επαφή ζήτησε διπλάσια, ενώ στην τρίτη μας είπε πως ίσως έπρεπε να μιλήσουμε με την Κράσνονταρ (σ.σ. ομάδα στην οποία ανήκει ο παίχτης)».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν έχουμε καμιά διάθεση αλλά και καμία πρόθεση να υποθηκεύσουμε το μέλλον της ομάδας μας. Εμείς δεν είμαστε ομάδα αλλά και διοίκηση που κάνουμε πολιτική μέσω του Facebook. Όσο αρεστός, όσο αγαπητός και αν είναι ο παίκτης δεν μπορούμε να παρασυρθούμε σε αλόγιστα έξοδα και να διαταράξουμε όλες τις ισορροπίες μέσα στην ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ