aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣκληρές εικόνες: Σκηνές χάους σε αγωνα στο Μεξικό με αιματηρές συμπλοκές!

Σκληρές εικόνες: Σκηνές χάους σε αγωνα στο Μεξικό με αιματηρές συμπλοκές!

Μόνο ποδοσφαιρικό αγώνα στο Μεξικό δεν θυμίζουν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Σαν Λουίς με την Κερετάρο, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να προκαλούν επεισόδια και να «παίζουν» ξύλο μεταξύ τους.

Οι φιλοξενούμενοι αγωνιστικά κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 όμως κάπου εκεί η δράση εντός γηπέδου έλαβε τέλος. Ο διαιτητής της αναμέτρησης διέκοψε τον αγώνα όταν οπαδοί των δύο ομάδων άρχισαν να πετούν πέτρες ο ένας στον άλλον. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα που πέντε οπαδοί της μίας ομάδας έχουν πιάσει έναν του αντίπαλου δέους και του επιτίθενται με μανία.

Οι γυναίκες και τα παιδιά που βρέθηκαν στο γήπεδο έτρεξαν για να σωθούν και αρκετοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να γλιτώσουν από την μανία των χούλιγκαν. Μάλιστα,. Πολλά ήταν τα μικρά παιδιά που έκλαιγαν τρομοκρατημένα. Η αργοπορημένη παρέμβαση της αστυνομίας επανέφερε την τάξη περίπου μετά από 45 λεπτά.

Τα μεξικανικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για τουλάχιστον 37 τραυματίες. Η αποστολή των φιλοξενούμενων παρέμεινε στο γήπεδο φρουρούμενη για περίπου δύο ώρες μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, μέχρι να αποχωρήσει κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Να αναφέρουμε ότι αυτή ήταν η δεύτερη φορά σε τρεις ημέρες που η βία έπληξε ένα παιχνίδι στο Μεξικό. Την Πέμπτη, οι αξιωματούχοι αναγκάστηκαν να ακυρώσουν την συνάντηση της δεύτερης κατηγορίας μεταξύ Ντοράδος Σιναλόα και Ατλάντε, μετά από ένα κύμα επιθέσεων σχετικών με τα ναρκωτικά, στην πόλη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ