aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣκληρά λόγια από τον Ράμος: «Όποιος δεν σέβεται, να φύγει…»

Σκληρά λόγια από τον Ράμος: «Όποιος δεν σέβεται, να φύγει…»

Το κλίμα στη Ρεάλ είναι βαρύ, καθώς η ομάδα έμεινε εκτός στόχων από τις αρχές Μαρτίου. Ο Σέρχιο Ράμος ανέλαβε να μιλήσει στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια, χωρίς την παρουσία του προπονητικού τιμ.

Ο αρχηγός της «βασίλισσας» χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα, όπως αναφέρει η Marca. Κάλεσε όλη την ομάδα να κάνει το καλύτερο δυνατό μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν για να περισώσει ό,τι έχει απομείνει από την αξιοπρέπειά της, ενώ έθεσε ως στόχο τη δεύτερη θέση. Επίσης έστειλε σαφές μήνυμα προς όσους κρατάνε… μούτρα στην τεχνική ηγεσία επειδή δεν αγωνίζονται όσο θα ήθελαν πως θα πρέπει να είναι επαγγελματίες. «Όποιος δεν είναι αφοσιωμένος στην ομάδα και δεν σέβεται τις αποφάσεις του προπονητή, να σηκωθεί να φύγει», φέρεται να είπε.

Το απόγευμα, ο Ράμος είχε συνάντηση και με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, σε μια προσπάθεια εξομάλυνσης των μεταξύ τους σχέσεων μετά το «θερμό» επεισόδιο στα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ. Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος της Ρεάλ είχε κατηγορήσει τους παίκτες για ντροπιαστική εμφάνιση και ο Ισπανός στόπερ είχε απαντήσει ενώπιον όλων πως για όλα φταίει ο καταστροφικός σχεδιασμός που έκανε η διοίκηση το καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ