aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣκηνικό... πολέμου λίγο πριν από το Μουντιάλ! (vid)

Σκηνικό… πολέμου λίγο πριν από το Μουντιάλ! (vid)

Η αντίστροφη μέτρηση για το κορυφαίο ραντεβού του πλανήτη άρχισε! Η Ρωσία είναι έτοιμη, αλλά είναι η μοναδική που δεν ανησυχεί για τα κρούσματα βίας «Ο σημαντικότερος στόχος μιας μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης είναι να δημιουργηθεί ένα θεμέλιο για το μέλλον», τονίζει ο Βλάντιμιρ Πούτιν!

Διαβάστε επίσης: Η νέα μούσα του Μουντιάλ της Ρωσίας είναι «φωτιά» (pics)

Οι ιστορίες… τρόμου για τους περιβόητους Ρώσους χούλιγκαν ολοένα και πληθαίνουν σκορπίζοντας ανησυχία. Στην οπαδική κοινότητα ξεκίνησε μία κουβέντα και αντιπαράθεση για ένα νέο γερμανικό φιλμ για τους χούλιγκαν στην Ρωσία που «διψούν για ραντεβού και… μάχες» με Άγγλους και Γερμανούς για το… δικό τους φεστιβάλ βίας.

Διαβάστε επίσης: Σέντρα νέου έχει σφυρίξει και μας φέρνει Μουντιάλ!

Στο διαδίκτυο εμφανίζονται εικόνες και πλάνα από το φιλμ σε ένα domain main Der Spiegel TV. Πιθανώς είναι από τις πιο παλιές εκδόσεις του γερμανικού Der Spiegel. Το φιλμ σε λίγες μέρες έχει περισσότερες από 230.000 προβολές και στην Ρωσία γίνεται όλο και πιο έντονη η συζήτηση για μέτρα ασφαλείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ