aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣκέψεις για... wild card στην Ατλέτικο ώστε να παίξει στο Champions League

Σκέψεις για… wild card στην Ατλέτικο ώστε να παίξει στο Champions League

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει ακόμη στην Ισπανία σχετικά με τη συνέχιση του πρωταθλήματος, αφού ο αριθμός των κρουσμάτων και των νεκρών λόγω του κορωνοϊού παραμένει μεγάλος.

Τα σενάρια είναι πολλά, από τη μη συνέχιση της La Liga και την επικύρωση της βαθμολογίας όπως είναι αυτή τη στιγμή, μέχρι τη συνέχεια τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο. Το πρώτο σενάριο είναι αυτό, πάντως, που δεν θέλει αυτή τη στιγμή να σκέφτεται η Ατλέτικο Μαδρίτης καθώς βρίσκεται στην 6η θέση και θα κληθεί να αγωνιστεί στο Europa League του χρόνου.

Κάπως έτσι, οι Μαδριλένοι ψάχνουν κάθε πιθανό τρόπο να συμμετάσχουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της ερχόμενης περιόδου καθώς θέλουν να μειώσουν τη χασούρα. Ένας από τους τρόπους, ο οποίος φαίνεται πως δουλεύεται παράλληλα από την Ατλέτικο και την UEFA ταυτόχρονα είναι η… wild card.

Να δοθεί ουσιαστικά ένα 5ο εισιτήριο στην Ισπανία ώστε να μπορέσει η Ατλέτικο να αγωνιστεί στο Champions League. Και οι δύο πλευρές πατάνε στο γεγονός πως η Ατλέτικο τα τελευταία 7-8 χρόνια κάνει σταθερά καλές πορείες στην διοργάνωση, έχοντας φτάσει και σε δύο τελικούς, όπως και στο γεγονός πως αυτή τη στιγμή είναι η μόνη ισπανική ομάδα που έχει προκριθεί στα προημιτελικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ