aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣκέψεις επιστροφής στη Ρεάλ από Εζίλ και Ντι Μαρία

Σκέψεις επιστροφής στη Ρεάλ από Εζίλ και Ντι Μαρία

Σημερινό δημοσίευμα της Marca αποκαλύπτει ότι οι πρώην άσοι της Ρεάλ Μαδρίτης, Μεσούτ Εζίλ και Άνχελ Ντι Μαρία, αναλογίζονται το ενδεχόμενο επιστροφής τους στην ισπανική πρωτεύουσα, για λογαριασμό της “βασίλισσας”.

Ο νυν ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ βρίσκεται σε περίοδο διαπραγματεύσεων για την επέκταση της συνεργασίας του με τους “κανονιέρηδες” και το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως στο πίσω μέρος του μυαλού του Γερμανού διεθνή, βρίσκεται (και) η προοπτική των “μερένγκες”.

Το ίδιο ισχύει και για τον Αργεντινό παίκτη των Παριζιάνων, ο οποίος, επιπροσθέτως, δυσκολεύεται να αγγίξει τα στάνταρ του παρελθόντος και οι μουρμούρες στο “Παρκ ντε Πρενς”, όσον αφορά τις -φτωχές για τα δεδομένα του- επιδόσεις του, έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους.

Πιθανότατα, δύο από τους παράγοντες που επηρεάζουν το σκεπτικό των δύο παικτών, είναι το γεγονός ότι οι μέρες τους στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” αποδείχθηκαν το “πικ” της -μέχρι τώρα- καριέρας τους, αλλά και το ότι επιθυμούν να αποκτήσουν ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Όσον αφορά τους ανθρώπους των Μαδριλένων, παρακολουθούν με ενδιαφέρον, αλλά αποστασιοποιημένα τις υποθέσεις των δύο ποδοσφαιριστών, αναμένοντας την έκβασή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ