aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣκέφτονται μποϊκοτάζ οι οπαδοί της Γιούβε

Σκέφτονται μποϊκοτάζ οι οπαδοί της Γιούβε

Μπορεί να είναι ένα εκ των μεγαλύτερων ντέρμπι στην Ιταλία, παρ’ όλα αυτά, οι οπαδοί της Γιουβέντους εξετάζουν το ενδεχόμενο να μποϊκοτάρουν το ταξίδι στο Μιλάνο για το παιχνίδι με τη Μίλαν, καθώς οι τιμές των εισιτηρίων είναι ιδιαίτερα «τσουχτερές», με το φθηνότερο «μαγικό χαρτάκι» να είναι στα 75 ευρώ.

Οι οπαδοί των «μπιανκονέρι» δεν διαμαρτυρήθηκαν καθόλου για την μεγάλη αύξηση των εισιτηρίων για τις εντός έδρας αναμετρήσεις, καθώς αντιλήφθηκαν πως η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο και στόχους. Η έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο σίγουρα βοήθησε σε αυτό, ενώ μεγάλη ήταν και η διάθεση των διαρκείας.

Ενώ λοιπόν τα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων είναι ακριβά, αυτά των εκτός έδρας, είναι πανάκριβα, με τους οπαδούς να καλούνται να αγοράσουν εισιτήρια των 75 ευρώ και πάνω. Τιμές εξωφρενικές, σε μια χώρα που περνάει δύσκολα, καθώς έχει χτυπηθεί από την οικονομική κρίση.

Δεν είναι σίγουρο αν γίνει αυτή η κίνηση, πάντως αν συμβεί θα είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που οι οπαδοί της Γιούβε δε θα ακολουθήσουν την ομάδα τους σε εκτός έδρας παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ