aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣκέφτεται το μέλλον του μακριά από τη Μαδρίτη

Σκέφτεται το μέλλον του μακριά από τη Μαδρίτη

Άλματα προόδου έχει κάνει ο Γάλλος αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Λούκας Ερναντέζ, καθώς έχει βρει σταθερή θέση στη βασική εντεκάδα της ομάδας (είτε ως κεντρικός αμυντικός είτε ως αριστερός μπακ).

Αυτή του η πρόοδος λοιπόν είναι που έχει προσελκύσει τα… ανήσυχα βλέμματα ευρωπαϊκών μεγαθηρίων, όπως της Ρεάλ Μαδρίτης, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και της Σίτι, οι οποίες έχουν ήδη καταθέσει προτάσεις.

Ο Λούκας ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «Ροχιμπλάνκος» με τη ρήτρα να εκτοξεύεται από τα 55 στα 80 εκατομμύρια ευρώ, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τον μισθό του. Παρά την αύξηση της ρήτρας οι μνηστήρες δεν αποθαρρύνονται, γεγονός που σίγουρα τον έχει βάλει σε σκέψεις, σε αντίθεση με την σταθερή άρνησή του μέχρι τώρα.

Χαρακτηριστικές είναι οι χθεσινές δηλώσεις του στο RMC: «Ελπίζω να μείνω στην Ατλέτικο για πολύ καιρό. Αλλά ξέρεις, το ποδόσφαιρο κινείται πολύ γρήγορα και αν προκύψει κάποια προσφορά που είναι πολύ καλή για να την αρνηθείς…».

Είναι πολλά τα λεφτά

Ο Ερναντέζ έχει τέτοιες προσφορές στα χέρια του, χαρακτηριστικό παράδειγμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ήταν έτοιμη να διπλασιάσει τις απολαβές του, ενώ γενικά τα χρήματα που μπορεί να κερδίσει σε μια ομάδα αντίστοιχου βεληνεκούς είναι πολύ περισσότερα σε σχέση με αυτά που καρπώνεται τώρα, ακόμα και μετά την πρόσφατη ανανέωση.

Φαίνεται ότι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τη Γαλλία στα γήπεδα της Ρωσίας, έχοντας ανεβάσει πλέον για τα καλά τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, έχει αρχίσει να… βάζει νερό στο κρασί του κάνοντας σκέψεις για αποχώρηση από την ομάδα του Σιμεόνε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ