aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣκέφτεται για Ασουμπρέ ο Ιραόλα (η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ)

Σκέφτεται για Ασουμπρέ ο Ιραόλα (η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ)

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει πολλές διαφοροποιήσεις συγκριτικά με τον τελευταίο αγώνα απέναντι στην ιρλανδική Ντάντοκ.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί το τελευταίο απόκτημα Ζαν-Λουκ Ασουμπρέ, καθώς ο Αντονί Ιραόλα θεωρεί πως ο Ιβοριανός εξτρέμ με την ταχύτητα και την εκρηκτικότητά του μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ να γίνει πιο επιθετική και να σκοράρει, όσον αφορά στην προσπάθεια που θα γίνει για ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ τις πιθανότητές τους έχουν όπως είπε και ο Βάσκος κόουτς, και οι Τολμές-Μοϊσόφ.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τόνιο, στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά οι Τρουγιόλς, Γκονθάλεθ, Σίλβα, Ιωάννου, στις επιθετικές πτέρυγες θα αγωνίζονται οι Ακοράν (δεξιά) και Τέτε (αριστερά), ενώ στο κέντρο θα βρίσκονται οι Λαρένα, Χέφελ. Ως επιθετικό δίδυμο θα αγωνιστούν οι Τρισκόφσκι, Γιάννου. Όλα αυτά, με βάση τις ενδείξεις, διότι έως έναν βαθμό, το πλάνο του Ιραόλα πιθανότατα να κριθεί από την ετοιμότητα των Μοισόφ και Τολμές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ