aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣκέφτεται άλλους, έκανε ήδη πρόταση

Σκέφτεται άλλους, έκανε ήδη πρόταση

Οι μέρες περνούν και ο Αντρέ Σάντος ολοένα και απομακρύνεται. Παρότι η Ανόρθωση έχει καταθέσει πρόταση στην Αρούκα, οι Πορτογάλοι δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα τη θέση τους. Γι’ αυτό και η «Κυρία» έχει στραφεί σε άλλες περιπτώσεις μέσων.

Ο Σάντος δίχως αμφιβολία παραμένει ο νούμερο ένα στόχος, αλλά από τη στιγμή που η αναμονή για την ελευθέρα του παρατραβάει, δεν μπορεί ο Ρόνι Λέβι να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Έχει ήδη στα χέρια του άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην ίδια θέση και πολύ σύντομα ίσως προκύψουν εξελίξεις.

Η Ανόρθωση φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση και σε άλλο ποδοσφαιριστή και περιμένει την απάντησή του μέσα στις επόμενες μέρες. Αν θα είναι θετική, τότε ο παίκτης θα μπει στο αεροπλάνο για τη Βουλγαρία, όπου σε μερικές μέρες ξεκινά το βασικό στάδιο προετοιμασίας των κυανόλευκων. Μία άλλη κίνηση ενίσχυσης που θα γίνει θα αφορά ακραίο επιθετικό. Υπάρχουν παίκτες που εξετάζονται. Πιθανότατα θα αποκτηθεί ακόμη ένας αριστερός μπακ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ